Ana SayfaKimdirNihan Okutucu Kimdir?

İlgili Postlar

Nihan Okutucu Kimdir?

Günümüzde İkizler Memo – Can dizisinde Sibel karakterine hayat veren Nihan Okutucu Kimdir? Nihan Okutucu Nereli? Nihan Okutucu Kaç Yaşında? Nihan Okutucu Hangi Burç? Nihan Okutucu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Nihan Okutucu Nerelidir? Nihan Okutucu Kaç Yaşında? Nihan Okutucu Hangi Burç?

Nihan Okutucu, 1 Ocak 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir, 34 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur.

Nihan Okutucu Kimdir?

Nihan Okutucu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde öğrencilik hayatını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra aynı zamanda Sihirli Anahtar Ajansı’na bağlı olarak da işlerini devam ettirmekte.

   Güzel ve başarılı oyuncu Nihan Okutucu, eğitim yaşamına doğduğu yer olan İzmir’de başlamıştır. Rol aldığı projelerde başarısı ve güzelliği ile kendisinden bahsettiren Nihan Okutucu pek çok dizide ve tiyatro oyununda da başarısını göstermiş ve beğeni toplamıştır.

   Ekranlarda son yıllarda kendisini göstermeye başlayan Nihan Okutucu, güzelliği ile izleyicilerin de beğenisini toplamış yeni isimler arasında yer almaktadır. 34 yaşında olan güzel oyuncu Nihan Okutucu, her ne kadar 16 yaşında kamera karşısına geçmiş olsa da kendisi ekranlarda aşina olunan simalardan birisi değildir. Rol aldığı projelerde soğukkanlı ve sert tavrı ile de iyi bir iş ortaya çıkardığı tartışmasız gerçeklerdendir. Esmerliği, siyah saçları ve kemikli yüzü ile ciddi bir karakteristik yapısı olan Nihan Okutucu genç yaşına rağmen sanat dünyasında pek çok başarıya imza atmış kişiler arasında yer almakta.

Nihan Okutucu, günümüzde ise İkizler Memo-Can dizisinde Sibel karakterine hayat vermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler