Ana SayfaDizilerÇarkıfelek'in bu akşamki konuğu Aynur Aydın

İlgili Postlar

Çarkıfelek’in bu akşamki konuğu Aynur Aydın

Kanal D’de Emre Karayel ile yeniden yayınlanmaya başlanan Çarkıfelek’te bu akşamın ünlü konuğu Aynur Aydın olacak. İşte yarışma ile ilgili detaylar.

Türkiye’nin efsane yarışma programlarından birisi olan Çarkıfelek, Kanal D ekranlarında yeniden yayın hayatına başladı. Yarışmanın efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil olsa da yeni dönemde bu konuda bir değişikliğe gidildi ve yarışma sevilen isim Emre Karayel tarafından sunulmaya başlandı.

Emre Karayel kimdir?

Aynur Aydın konuk oluyor

Yarışmacıların yanı sıra her akşam ünlü bir konuğun ağırlandığı programın bu akşamki bölümünde ise Aynur Aydın konuk olacak. Emel Özkızıltaş’ın yardımcı sunucu olarak görev aldığı yarışma program Aynur Aydın’ın katılımları ile bu akşam yine aynı saatinde ekranlara gelecek.

Aynur Aydın kimdir?

Bu akşamın yarışmacıları kimler?

Sevilen sanatçı Aynur Aydın’ın şarkıları ile katkı sağlayacağı gecede aynı zamanda çocuk yarışmacılar da yarışacak. Gecenin asıl yarışmacıları ise Buket Çağlarsular, Alaattin Bilyay ve Esra Albayrak olacak. Soruları bilerek yüksek puan almaya çalışacak yarışmacılar, kredi kartları borçlarını ödedikten sonra çarşıdan alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklar.

Aynur Aydınlı Çarkıfelek bu akşam Kanal D ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler