Ana SayfaDizilerKanal D'nin yeni yarışması Yaşım Kaç başlıyor! Yaşım Kaç başvurusu nasıl yapılır?

İlgili Postlar

Kanal D’nin yeni yarışması Yaşım Kaç başlıyor! Yaşım Kaç başvurusu nasıl yapılır?

Yaşım Kaç adlı yarışma programı Behzat Uygur’un sunumu ile Kanal D’de başlıyor. Yeni yayın hayatında farklı bir yayın planı ile başlayacak olan Kanal D’de bu değişim yavaş yavaş görülmeye başladı. Kanalda Yaşım Kaç adı ile yeni yarışma programı başlıyor. Yarışma ve eğlence programlarının ağırlıkta olacağı kanalda eğlenceli yarışma, Behzat Uygur’un sunumu ile ekranlara gelecek. Yaşım Kaç başvuru nasıl yapılır?

Behzat Uygur kimdir?

Yaşım Kaç başlıyor!

Sunuculuğu ile büyük bir beğeni toplayan Behzat Uygur tarafından yarışmanın sunulacak olması yeni yarışma için şimdiden beklentileri yükseltirken yarışmanın ilk bölümü itibari ile bu hafta ekranlarda olacağı açıklandı.

Yarışmanın ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yapılan açıklamalara göre yeni yarışma ilk bölümüyle 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Yarışmanın formatı nasıl?

Yarışmacıların birbirlerinin yaşını tahmin etmeye çalışacağı programda yardımcı sorular da sorulacak. 500 bin TL büyük ödülü bulunan yarışmada yarışmacılar karşısındaki kişilerin yaşlarını tahmin etmeye çalışacak.

Yaşım Kaç başvurusu nasıl yapılır?

Yarışmanın tanıtılması ile birlikte yarışmaya katılmak isteyen kişiler Yaşım Kaç başvurusu nasıl yapılır şeklinde aramalara başlarken yarışmaya katılımlar başvuru formların doldurulması ile sağlanacak. Kanal D’nin resmi internet sitesinde yer alan Yaşım Kaç başvuru formunu dolduracak olan yarışmacılar, yarışmaya katılım şansı sağlayabilecek. Yarışmaya ilk tarihler itibari ile yoğun bir ilgi olurken, yarışmacılar için ikinci bir elemenin yapılacağı da açıklandı.

Yaşım Kaç başvuru formu için tıklayınız.

Yarışmanın ilk tanıtımı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=Z3vm1SuT7TY&

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler