Ana SayfaDizilerAlina Boz ve Alp Navruz uyumu yakaladı

İlgili Postlar

Alina Boz ve Alp Navruz uyumu yakaladı

Elimi Bırakma adlı dizi ile ekranlara gelecek Alina Boz ve Alp Navruz şimdiden uyumu yakalamış. İkili yeni dizi için oldukça iddialı açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Ekranların başarılı genç oyuncularından Alina Boz ve Alp Navruz, yeni bir projede bir araya geldi. Elimi Bırakma dizisinde başrolü paylaşacak olan iki isim, yeni proje ile ilgili açıklamalar yaparken, “Birlikte oynamamıza dair bir talep vardı” diyerek şimdiden uyum içerisinde olduklarını söyledi.

Alina Boz kimdir?

Alina Boz ve Alp Navruz ilk kez birlikte oynayacak

TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile önümüzdeki gün itibari ile yayınlanacak olan dizi ile birlikte sevenlerinin karşısına çıkacak olan ikili, ilk kez aynı projede yer alıyor. İki ismin daha önceden tanıştığı öğrenilirken, kısa süre içerisinde birbirlerine alışan ikilinin çekimler boyunca iyi bir performans sergilendiği öğrenildi. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Alp Navruz, “Alina’yla proje öncesinde tanışıyorduk. Bizim iş, duygu alışverişine dayalı olduğu için verdiğinizi alamazsanız, ilerlemez. O yönden enerjimizin tuttuğuna inanıyorum. Bundan önce de ortak projeler gelmişti, yani birlikte oynamamıza dair bir talep vardı. İyi bir yapım şirketi, hikayeyi de beğenince içinde olmak istedim.” dedi. Alina Boz, Alp Navruz hakkında yaptığı açıklamasında ise “Tanıdığın, oyunculuğunu ve tavrını bildiğin biriyle çalışmak çok daha kolay… Partner enerjisi önemli.” dedi.

Kısa bir tatil dönemi sonrasında yeni dizi için kamera karşısına geçerek çalışmaya başlayan iki isim de çok fazla bir dinlenme fırsatı bulamamış.  Dizide canlandırdığı Azra karakterini çok sevdiğini söyleyen Alina Boz, Azra’nın hayatta kalma ve mücadelesinin kendisini çok etkilediğini söyledi.

Alp Navruz kimdir?

“Kadroyu okuyunca kabul ettim”

Teklif ile ilgili süreci anlatan Alina Boz, “Senaryoyu okurken sıkılmadım, gözümde canlanması da önemliydi. Kadroyu duyunca da içinde olmak istedim.” dedi. Dizi için “Herkes kendinden bir şeyler bulacak” değerlendirmesini yapan Alp Navruz ise dizinin farklı olacağını söyledi.

Elimi Bırakma oyuncu kadrosu

“Klasik yaz dizisi olmayacak”

Yaz döneminde ekranlarda olacak dizinin tutması halinde devam etmesi de mümkün görünüyor. Bu konuda “Diziyi yaz projesi olarak görmüyoruz. Romantik komedilerden değil. Karakterlerin çok derin bir hikayesi var. İlgi çeken tarafı bu olacak diye düşünüyorum. Fark yaratacak.” diyerek yeni dizi için iddiasını ortaya koyan Alp Navruz, dizinin izleyenler tarafından beğenileceğine inandığını söyledi. Alina Boz ise “Dram, ağlatan türden bir iş. Halkımız sever birinin acısını görüp, ayakta kalma hikayelerini izlemeyi…” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler