Ana SayfaDizileratv'nin o dizisi final yapıyor!

İlgili Postlar

atv’nin o dizisi final yapıyor!

atv’nin o dizisi final yapıyor! Yaz sezonu bitmeden final haberleri gelmeye başladı. Yeni final haberi, atv ekranlarından geldi. atv, yeni başlayan dizisi için final kararı aldı. atv’nin hangi dizisi final yapıyor? Hangi dizi bitecek? Detaylar haberimizde…

Kocaman Ailem Dizisi Hangi Eski Diziye Benzetiliyor?

atv’nin hangi dizisi final yapıyor?

Televizyon ekranlarında yaz sezonu yaşanırken, atv ekranlarından kötü haber geldi. Hayli hareketli gibi görülen televizyon dizilerinden atv ekranlarında yayınlanan Kocaman Ailem dizisinin final yapacağı iddia edildi.

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kocaman Ailem neden final yapıyor?

İddialara göre; Mia Yapım’ın yapımcılığında yayınlanan, Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özge Özder ve Özlem Türkad gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı Kocaman Ailem dizisi için final kararı alındı. Dizinin, reyting listesinde beklenen ilgiyi göremediği ve 7 bölümün reyting listesindeki değerlendirmesinin yapılmasının ardından 8. bölümü ile final yapacağı iddia edildi.

Kocaman Ailem dizisinin önümüzdeki hafta Perşembe günü yayınlanacak olan 8. yeni bölümü ile final yapacağı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler