Ana SayfaDizilerTolgshow'un bu haftaki konuğu kim?

İlgili Postlar

Tolgshow’un bu haftaki konuğu kim?

Her hafta ekranlara gelen komedi programı Tolgshow, Tolgshow’un bu haftaki konuğu kim? konusunda da artık merak uyandırıyor. İşte programı bu haftaki konuğu.

Arkadaşım karakteri ile Tolgshow olarak yeniden ekranlarda sevenleri ile buluşmaya başlayan Tolga Çevik, her hafta ünlü bir ismi konuk ediyor. Programın birinci bölümünde konuk ile birlikte oyunlar oynayan ve izleyenleri güldürmeyi başaran Tolga Çevik, bu başarısı ile Tolgshow’un bu haftaki konuğu kim konusunda da merak uyandırmayı başardı.

Tolga Çevik kimdir?

İşte “Tolgshow’un bu haftaki konuğu kim?” sorusunun yanıtı

Tolgshow’un bu haftaki konuğu yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak. Oldukça eğlenceli ve dikkat çekici bir kişiliği olan Aşkım Kapışmak ile Tolga Çevik’in uyumunun nasıl olacağı ve ortaya nasıl programın çıkacağı merak edilirken, yeni bölümden ilk kareler ve fragman da paylaşılmış durumda.

Aşkım Kapışmak kimdir?

Tolgshow yeni bölümünde neler olacak?

İlk aşkını açıklayacak olan Arkadaşım, Aşkım Kapışmak’ın tavsiyelerini uygulamaya çalışacak. Bugüne kadar aşk konusunda hiç yüzü gülmeyen Arkadaşım’ın Aşkım Kapışmak’ın tavsiyelere ile başarılı olup olmayacağı ise yeni bölüm ile ekranlara gelecek.

Programın ikinci bölümünde ise Arkadaşım’a eşlik edecek isim Sarp olacak. Programın bir diğer sevilen ismi olan Sarp, ikinci bölümde sevgilisi ile birlikte 1970’li yıllarda kasetçilik yapan Arkadaşım’ın dükkanına gelerek kaset doldurmak isteyecek. Fakat tam bu sırada dükkanın haydutlar tarafından basılması ile birlikte tüm işler karışacak.

Tolgshow’un yeni bölümü 21 Temmuz Cumartesi akşamı saat 23.30’da FOX’ta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler