Ana SayfaKimdirAşkım Kapışmak kimdir?

İlgili Postlar

Aşkım Kapışmak kimdir?

şk ve ilişkiler üzerine yazdığı kitaplarla tanınan Aşkım Kapışmak kimdir? İşte ünlü ismin kitapları ve hayatından detaylar.

Türkiye’nin aşk üzerine çalışmalar yapan önemli isimlerinden birisi olan Aşkım Kapışmak, yazdığı kitaplar ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çekiyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Aşkım Kapışmak kaç yaşında? Aşkım Kapışmak aslen nereli? Aşkım Kapışmak burcu ne?

İstanbul’da doğan Aşkım Kapışmak’ın doğum tarihi 16 Mayıs 1979. Aşkım Kapışmak’ın burcu ise boğa burcu.

Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak sektöre nasıl giriş yaptı?

Küçük yaşlardan itibaren sanata ilgi duyan Aşkım Kapışmak, 12 yaşında eğitim almaya başladı. İlk eğitimini Arif Sağ Müzik Evi’nde alan ünlü yazar, Konservatuvar eğitimi ile birlikte kendini bu alanda geliştirmeye başladı. Lise yıllarından itibaren sahne almaya başlayan Aşkım Kapışmak için bu alan yeni geldi ve merak uyandırdı. Sanata ilgi olmasına karşın eğitimini Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile devam ettirmek isteyen yazar, burada mutlu olmadı ve öğretmen desteği ile Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansı aldı.

Daha eğitim dönemlerinde aktif bir şekilde sahada çalışmaya başlayan Aşkım Kapışmak, ilk çalışmalarını Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere yönelik gerçekleştirdi. Kişisel gelişim üzerine aldığı eğitimlerle kendini geliştiren ünlü isim, aynı zamanda verdiği seminerlerle öğrendiklerini paylaştı.

Bir dönem televizyon ekranlarında da programlar sunan Aşkım Kapışmak, yazdığı kitaplar eve kendi alanında elde ettiği deneyimlerle pek çok programa da konuk olarak katıldı.

Kendini geliştirmek için eğitimini hiçbir zaman bırakmayan Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri aldı.

Aşkım Kapışmak Kitapları

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan

Beni Benimle Aldatır Mısın?

Küçük Mutluluklar Kitabı

Hangi Anne Hangi Babasınız

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler