Ana SayfaDiziler4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaprak itiraf edebilecek mi?

İlgili Postlar

4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaprak itiraf edebilecek mi?

4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde en çok merak edilen ise Yaprak’ın itiraf edip etmeyeceği. İşte yeni bölümden detaylar.

4N1K İlk Aşk dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekiyor. Kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranları alan ve aynı zamanda sosyal medyada konuşulmaya başlanan dizi 4N1K İlk Aşk 2. bölümü ile ekranlara geldi.

4N1K İlk Aşk reyting sıralamasında ne durumda?

4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı dizideki heyecanın kaldığı yerden devam ettiğini gösteriyor. Barış ile aynı odada uyuyan Yaprak, bu durumu bir türlü anlatamıyor. Bu itirafı yapamadığı için Barış’ın serbest kalmasını da sağlayamayan Yaprak, bunun derin üzüntüsünü yaşıyor. Diğer yanda Müdür ise tüm cesaretini toplayarak Melike Hanım’ın karşısına çıkmaya karar verir. Ona evlenme teklifi etmeyi kafasına koyan Müdür tüm hazırlıkları yapmaya başlar. Ece ise bir yanlış anlama sonrasında babası ile annesinin tekrar evleneceğini düşünmeye başlar.

Yaprak yaşadığı zor durumdan kurtulabilmek adına çeteden yardım almaya karar verir. Ailesi her ne kadar karakolda Barış’ın Yaprak’ın erkek arkadaşı olduğunu söylese de Ali’nin bu durum hoşuna gitmesi ve Yaprak da bu durumdan kendini kurtarmaya çalışır. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır. Müdür, Melike Hanım’a evlenme teklifi etmeye karar vermiştir. Yaşanan bu durum sonrasında ise Ali ile Yaprak arasında ilişki çok farklı bir hal alır. Ece ise babasını takip etmek üzere Müdür ile anlaşır. Fakat takip giderek farklı bir hal alırken, Müdür ve Ece kendisini çok farklı bir durumda bulur.

4N1K İlk Aşk 3. bölüm fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler