Ana SayfaDizilerZuhal Topal kime rakip olacak?

İlgili Postlar

Zuhal Topal kime rakip olacak?

Kısa bir aranın ardından yeniden ekranlarda program sunucusu olarak yer alacak Zuhal Topal kime rakip olacak?

Evlilik programlarının yasaklanması ile birlikte ekranlara veda eden ve farklı bir format ile devam etmeyen Zuhal Topal, aranın ardından yeni programı ile ekranlarda olacak. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Sina Koloğlu Zuhal Topal kime rakip olacak konusunda farklı bir noktaya dikkat çekti.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal kime rakip olacak? Yeni formatı tutacak mı?

Konuyla ilgili “Bir süre bekledikten sonra Fox Global Agency ‘Momsters’ yarışmasının sunuculu haliyle ekrana dönüyor. Yani Esra Erol’la atışma alanı olmayacak. Peki bu sefer rakip kim? Fatih Ürek… Evet, format aynı değil ama ‘Gelinim Mutfakta’yla benzerlik gösteriyor. Bu formatta da kaynanalar ve gelinler var. Stüdyonun dışına da çıkılıyor. Yemek yapılıyor ve listeyi kaynanalar belirliyor. Alışveriş halleri de ‘Yemekteyiz’i andırıyor. Beş gelin ve kaynana var. Her gelin, kaynana nezaretinde villada yemeklerini yapıyor. Diğer kaynanalar davet ediliyor ve tekrar ‘Yemekteyiz’ formatına benzer şekilde, “Ayy, tadı hiç olmamış” muhabbeti başlıyor.” şeklinde değerlendirme yapan Koloğlu, Zuhal Topal’ın mevcut programların bir karışımı olarak hazırlanan formatla ekranlara geleceğini söyledi.

Karışık format tutacak mı?

“Tüm adayların yemek gösterisi bittikten sonra, sıra oylamaya geliyor. Yemek, sofra ve misafir ağırlama alanlarında puan veriyor kaynanalar. Topal, bu formatta sunacak. Muhtemelen, anlatıcı konumunda olacak. Fatih Ürek ve Onur Büyüktopçu’ya rakip görünüyor. Bakalım nasıl bir rekabet olacak? Topal her iki sunucumuzun programından izleyici çalabilecek mi?” diyerek Zuhal Topal’ın yeni programı için şu andaki soru işaretlerini dile getiren ünlü yazar, televizyon ekranlarındaki rekabete de böylece dikkat çekti.

Zuhal Topal yeni programı ile oldukça iddialı olsa da formatın çok benzer olması şu an için en büyük handikap olarak görülüyor. Zuhal Topal kime rakip olacak, kimden ne kadar izleyici toplayacak yeni sezonda görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler