Ana SayfaDizilerKocaman Ailem Dizisi Hangi Eski Diziye Benzetiliyor?

İlgili Postlar

Kocaman Ailem Dizisi Hangi Eski Diziye Benzetiliyor?

Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan, yaz dizilerinden biri olan Kocaman Ailem dizisi ile alakalı ilginç şeyler yaşanmaya başladı. Dizinin ilk önce adı benzetilmişti, şimdi ise senaryosu benzetilmeye başladı.

Kocaman Ailem Dizisi Hangi Eski Diziye Benzetiliyor?

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kocaman Ailem dizisinin fragmanı verilmeye başladığından beri, ismi ile tatışılmıştı. Dizi daha başlamadan ismi Fox TV’de Selen Seyven, Gökhan Alkan ve Yeşim Salkım’ın oynadıkları ‘Kocamın Ailesi’ dizisinin ismiyle çok karıştırılmıştı. Daha sonra dizi başladı, bu sefer de sosyal medya kullanıcıları dizinin konusununda Kocamın Ailesi dizisine benzediğini öne sürdü. Kocaman Ailem dizisinde Elif’in babasının gerçek babası olmadığını öğrenmesi, ailesini araması dizinin Kocamın Ailesi dizisi ile aynı olduğu iddiası geldi.

Kocaman Ailem Dizisinin Konusu Ne?

Herkesin kendisinde bir şeyler bulabileceği bir aile komedisi olan Kocaman Ailem’in sürükleyici hikayesi; fabrikatör Hulusi Bey’in geçirdiği kaza sonrasında yaptığı vicdan muhasebesinin, beraberinde getirdiği olaylar zincirini konu alıyor.

Geçirdiği kazada ölümden dönen Hulusi, bir vicdan muhasebesi yaptığında; kalbini kırdığı, ahını aldığı insanları düşünmeye başlayınca, geçmişte hayatına girmiş ve unuttuğu üç kadın aklına gelir. Bu kadınları bulması için oğlu gibi gördüğü sağ kolu Demir’i görevlendirir. Demir’in izine ulaştığı kadınlarla helalleşmek için bir araya gelen Hulusi, bu kadınlardan üç çocuğu daha olduğunu öğrenir. Bunu öğrenen Hulusi’nin hayatında artık hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler