Ana SayfaDizilerKocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

ATV’de yaz aylarına damgasını vurmaya hazırlanan Kocaman Ailem dizisi çok yakında başlıyor. Unutulmaya yüz tutmuş ve özlediğimiz aile yapısını ekranlara yansıtacak olan dizi film, kocaman oyuncu kadrosuyla ve konusuyla da dikkat çekiyor.

ATV o diziyi de yayından kaldırıp şoke etti!

 

 

Yapımcılığını Mia Yapım adına Banu Akdeniz’in, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği Kocaman Ailem dizisinin senaryosunu ise Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme aldı. Başrollerini Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir’in paylaştığı dizi filme; Özge Özder, Özlem Türkad, Buse Arslan Akdeniz gibi daha birçok önemli ve başarılı oyuncu eşlik ediyor.

Kocaman Ailem dizisinin konusu nasıl?

Herkesin kendisinde bir şeyler bulabileceği bir aile komedisi olan Kocaman Ailem’in sürükleyici hikayesi; fabrikatör Hulusi Bey’in geçirdiği kaza sonrasında yaptığı vicdan muhasebesinin, beraberinde getirdiği olaylar zincirini konu alıyor.

Geçirdiği kazada ölümden dönen Hulusi, bir vicdan muhasebesi yaptığında; kalbini kırdığı, ahını aldığı insanları düşünmeye başlayınca, geçmişte hayatına girmiş ve unuttuğu üç kadın aklına gelir. Bu kadınları bulması için oğlu gibi gördüğü sağ kolu Demir’i görevlendirir. Demir’in izine ulaştığı kadınlarla helalleşmek için bir araya gelen Hulusi, bu kadınlardan üç çocuğu daha olduğunu öğrenir. Bunu öğrenen Hulusi’nin hayatında artık hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Kocaman Ailem dizisi oyuncuları kimdir?

Levent Ülgen Kimdir (Hulusi)

Aksel Bonfil Kimdir (Demir)

Çağla Demir Kimdir (Elif)

Zeynep Gülmez Kimdir (Jale)

Özge Özder Kimdir

Emre Karayel Kimdir (Şinasi)

Gülçin Hatıhan Kimdir (Nurten)

Buse Arslan Akdeniz Kimdir (Berrak)

Erman Okay (Yaşar)

Özlem Türkad Kimdir (Sevgi)

Necmi Yapıcı Kimdir (Naci)

Berkay Tulumbacı Kimdir (Selim)

Zuhal Yalçın Kimdir (Ayşe)

Cihan Kurtaran Kimdir (Ahmet)

Çiğdem Aygün Kimdir

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler