Ana SayfaDizilerÖnümüzdeki sezonda hangi diziler devam edecek?

İlgili Postlar

Önümüzdeki sezonda hangi diziler devam edecek?

Kanallar anlaşmalarını yapmaya başladı. Hangi dizi gidecek, hangisi kalacak belli olmaya başladı bile. Aldığımız duyumlara göre, devam edecek dizilerle ilgili müjde verildi.

Kanal D Yeni Sezon’a hangi Dizilerle Devam Edecek?

Kanal D’de ekranlarında yer alan  “Arka Sokaklar” ve “İnsanlık Suçu” yeni sezon da devam edecek diziler arasında. Uzun yıllar ekranlarda olan “Arka Sokaklar” dizisi anlaşılan yine ekranda olacak. Sevilen dizi birçok hayran kitlesine sahip ve yeni sezonda da iddiasını sürdüreceğe benziyor.” İnsanlık Suçu” ise yeni dizilerden. Anlaşılan o ki yeni sezona vize alan diziler arasına girdi.

Show Tv Yeni Sezona Hangi Dizilerle Devam Edecek?

“Show TV’nin “Yeni Gelin” ve “Çukur”u yüzde yüz yeni sezonda olan diziler arasında yer alıyor. Çukur dizisi ekranların fenomen dizilerinden biri ve yoğun bir izleyiciye sahip. “Yeni Gelin” dizisi de beğenilen ve reytingleri yüksek olan bir dizi. Yeni sezonda da ekranda olacak diziler arasına girdi.

Star Tv Yeni Sezona Hangi Dizilerle Devam Edecek?

Star TV, “İstanbullu Gelin”e en az yarım sezon daha ekranda olma kararı verdi. “Söz” dizisi, “Jet Sosyete” ve “Ufak Tefek Cinayetler” dizileri ile son görüşmeler yapılmaya devam ediyor. “Avlu”dizisi  yine ekranlarda, ama “Fazilet Hanım ve Kızları” tam bir muamma!

Atv Yeni Sezona Hangi Dizilerle Devam Edecek?

Atv’de ekranında ise büyük bir değişiklik gözükmüyor. “8. Gün” dizisi ekrana veda edecek, “Kanatsız Kuşlar” dizisi de ekrana veda edecek diziler arasında. Kalanı ise yeni sezonda devam edecek.

TRT 1 Yeni Sezona Hangi Dizilerle Devam Edecek?

TRT 1’de “Diriliş Ertuğrul” ve “Payitaht Abdülhamid” yeni sezonda yer alacak diziler arasında. “Kalk Gidelim” de yeni sezona devam edecek.

FOX’da Yeni Sezona Hangi Diziler Devam Edecek?

FOX’ta “Kadın”, “Yasak Elma”, “Bizim Hikaye”, “Savaşçı” yine ekranda olacak diziler arasında sayılıyor. Şu sıralar ekranda çok konuşulan diziler arasında yer alan Kadın dizisi, izleyiciler tarafından da çok seviliyor. Sosyal medya gündeminde de yer alan diziler arasında. Yasak Elma dizisi de yeni olmasına rağmen geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler