Ana SayfaDizilerSıcacık Bir Aile Dizisi 'Kocaman Ailem' Yakında Başlıyor! İşte, İlk Fragman

İlgili Postlar

Sıcacık Bir Aile Dizisi ‘Kocaman Ailem’ Yakında Başlıyor! İşte, İlk Fragman

ATV ekranları, Kocaman Ailem adlı yepyeni bir aile dizisini izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Başrollerini Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in paylaştıkları dizi film; tüm zorluklara rağmen aile olmanın güzelliğini ve aşkın kalp atışlarını, her bölümünde izleyicilere yaşatacak.

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

Yapımcılığını Mia Yapım adına Banu Akdeniz’in üstlendiği Kocaman Ailem, güçlü ve sevilen oyuncuları ve içimizi ısıtacak hikayesiyle, ATV ekranlarında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu ise; Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı aile dizisi, yaz aylarına damgasını vuracak.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Kocaman Ailem yaz aylarında ATV’de gönüllere taht kurmaya geliyor. Geçtiğimiz haftalarda, dizinin okuma provaları için bir araya gelen güçlü oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir başrolleri paylaşırken ayrıca; Özge Özder, Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Gülçin Hatıhan, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın ve Erman Okay gibi sevilen oyuncular da diziye renk katıyor.

Dizi filmin hikayesi nasıl?

Kocaman Ailem’in hikayesi; pastırma ve sucuk fabrikası sahibi olan Hulusi Bey’in (Levent Ülgen), geçirdiği bir kaza sonucunda, ölümün soğuk yüzünü hissetmesiyle, başına gelen tüm bu durumların nedenini vicdanen sorgulamasıyla başlıyor.

Hulusi Bey’in bu vicdan muhasebesinin sonucunda; kalplerini kırıp ahlarını aldığını düşündüğü üç kadın ortaya çıkar. Bu kadınlarla helalleşmek isteyen Hulusi Bey, onları bulması için oğlu kadar sevdiği ve sağ kolu olan Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir.

Demir’in bu kadınları bulmasıyla; Hulusi’nin hayatı tamamen değişecektir. Çünkü Hulusi, bu üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmiştir ve artık hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bakalım Hulusi Bey’i; bu yeni “kocaman ailesiyle” neler bekliyor olacak?

Kocaman Ailem Dizisi ilk Fragmanı için Tıklayınız

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler