Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 45. Bölümünde Sinan'ın canavara dönüşümü herkesi şok etti!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 45. Bölümünde Sinan’ın canavara dönüşümü herkesi şok etti!

Fazilet Hanım ve Kızları 45. Bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.  Sevilen dizinin yayınlanan fragman ve ön izlemelerinde görüldüğü üzere; yoğun bakımdan çıkan Sinan, adeta bir canavara dönüşerek hayata gözlerini açtı. Sinan’ın durumunun ne olacağı, geçtiğimiz haftalardaki bölümlerde büyük merak edilirken, bu haftaki yeni bölümüyle, dizinin yeni şeytanı olarak karşımıza çıkıyor. Fazilet Hanım ve Kızları’nın 45. Bölümünden itibaren dizideki entrika kervanına, artık Sinan’da katılmış bulunuyor.

Fazilet Hanım ve Kızları adeta format değiştirdi! Adı İmkansız Aşk olmalıymış!

Fazilet Hanım ve Kızları finale mi koşuyor!

Yeni bölümde Sinan’ın intikam planı merak ediliyor…

Star TV ekranlarının cumartesi günlerine damgasını vuran dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nın bu akşam ekranlara gelecek olan 45. Bölümünde; Sinan, yoğun bakımdan çıktıktan sonra hafızasını kaybetmiş numarasıyla karşımıza çıkıyor. Bu oyunla, Hazan’a nişanlısıymış gibi davranan Sinan, ayrıca Yağız’a olan iki yüzlü davranışıyla da dikkat çekiyor. Hazan ise Sinan’a sabretmek zorunda kalacaktır.

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Tehlikeli Karakter Virüs Gibi Tüm Dizilere Yayılıyor!

Sinan, hastaneden taburcu olduktan sonra gece vakti Hazan’a sürpriz yapma bahanesiyle bir yere götürüyor. Acaba Sinan, Hazan’a nasıl bir tuzak kurdu? Çok merak edilirken, Sinan’ın diğer taraftan da Fazilet Hanım’a şantaj konuşmaları yaptığı dikkat çekiyor.

Bu bölümde, Hazan ve Yağız’ın aşkı tamamen imkansıza dönüşmüş görünürken, Sinan’ın ise intikam duygusuyla iyice karaktersizleştiği ve tehlikeli bir hal aldığı gözler önüne seriliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümde Neler Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler