Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları finale mi koşuyor!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları finale mi koşuyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ilk bölümlerinde gayet başarılı bir şekilde ilerlerken kırılgan olan reytingleri, senaryonun sürekli olarak değişiklik yapması nedeniyle iyice düşmeye başladı. Bu düşüşün diziyi finale doğru götüreceği konuşulanlar arasında…İşte detaylar

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Tehlikeli Karakter Virüs Gibi Tüm Dizilere Yayılıyor!

Fazilet Hanım Ve Kızları Dizisi Reytingleri Düşüşte!

Başrollerini Nazan Kesal , Mahir Günşiray , Deniz Baysal , Alp Nevruz , Çağlar Ertuğrul ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi reytinglerdeki düşüşünü sürdürmeye devam ediyor. Dizi son bölümü ile reytingler de 7. Sırada yer alabildi. Dizinin izlenme oranları ise çok fazla düşmüş… İzlenme oranlarına baktığımız zaman dizinin artık toparlama şansının neredeyse kalmadığını düşünebiliriz. Bu zamana kadar sürmesinin ise cumartesi akşamı sağlam dram rakiplerinin olmamasına bağlanıyordu. Hala güçlü bir rakibi yok ama yinede başarı sağlayamıyor. Son haftalarda dizinin izleyicileri sosyal medyadan dizinin gidişatından memnun olmadıklarını ve artık izlemek istemediklerini sıkça dile getiriyor. Dizide bir karmaşa ortamı yaratıldığı ve konularda artık sıkıntı çektiği görünen dizi, izleyici kitlesini çoktan kaybetmeye başladı. Özellikle Alp Nevruz’un izleyicileri diziyi izlemekten vazgeçtiklerini hatta oyuncunun da diziden çıkmasını istedikleri yönünde paylaşımlar yapıyorlar…Dizide Sinan ve Hazan ilişkisinin bitirilmesinden sonra Yağız ve Hazan aşkı işlenmeye başlayınca ortaya bir inandırıcılık sorunu ve yapaylık çıktığından bahseden izleyiciler, durum böyle olunca dizi Alp Nevruz sevenlerin neredeyse tüm desteğini kaybetmiş oldu.

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fazilet Hanım Ve Kızları Dizisi Final Mi Yapıyor?

Dizide sürekli bir aşk üçgeni vardı ve senaristler 3 oyuncudan reyting çıkarmak için bu durumu fazla uzattı ve izleyici tarafından beğenilmedi .İzleyici bu durumdan çok çabuk sıkıldı. Burada baştan bir tercih yapılsaydı dizi şuan içinde olduğu duruma hem de reytinglerde olan bu düşüşe uğramayacaktı. Dizinin akışında sorun yaşandığı düşünülüyor. Şu sıralar dizi ile ilgili final yapacağı konusu çok konuşulanlar arasında. Dizi reyting kaygısına ne kadar dayanabilecek? Bakalım dizi ekrana veda edecek mi? Yoksa yola devam mı edecek? 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler