Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizideki çıldırtan detaylar neler?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizideki çıldırtan detaylar neler?

Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölümünün yayınlanan son fragmanıyla; bu akşam dizide en azıdan, bir nebze olsun rahatlatıcı sahneler olacağını gösterdi. Yayınlanan yeni fragman, sosyal medya üzerinden de izleyicilerden ilginç yorumlar aldı. Bazı izleyiciler yeni bölümde, Merve ve Elif’in yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyeceği düşüncesindeyken; bazı izleyiciler ise yeni bölümün çok heyecanlı ve güzel olacağı yönünde yorumlarda bulundular. Bugün yayınlanan yeni bölüm ön izlemesi ise yine moral bozdu. Serhan ve Oya kaza mı yapacak? Merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Merve’nin Hamlesi!

Gökçe Bahadır’ın Zor Anları… Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

Oya’nın ezik ve aptal duruma düşmesi sıktı artık!

Yayınlanan yeni fragmanda Oya’nın nihayet başına gelen durumlardan Merve’den şüphe etmeye başlaması dizi müdavimlerine “derin ohhh” çektirdi. Oya’nın sonunda Merve’den şüphelenmesi, dizi takipçilerinin de içine su serperken, dizi senaristine de mesaj yollamayı unutmadılar: “Sevgili senaristler yeter şu Oya’yı ezik ve aptal gösterdiğiniz… Dizi, Merve üzerinden gidiyor ve sıktınız artık” ifadeleri kullanıldı. Çoğu izleyicinin ortak yorumu ve dileği ise; “Merve umarım hak ettiğini yaşasın. Merve kazandıkça bu dizi iyice iğrençleşiyor. Yeter artık, Oya şaha kalksın. Sabırsızlıkla bunu bekliyoruz” şeklinde oldu.

Ufak Tefek Cinayetler’den final haberi! Herkes şokta! Dizi bitiyor mu?

Burcu yeni plan peşinde

Burcu, geçtiğimiz bölümdeki sahnelerde pek görünmemişti. Bu bölümde ve fragmanda karşımıza çıkan Burcu, dizi takipçilerinde yoğun bir rahatsızlık uyandırdı. Yeni bölümde, Mehmet’i yeniden elde etmek isteyen Burcu’nun, Arzu’yu öldürme planı ve tuzak kurduğu görülüyor.

Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, sandığımız kişi değil mi? Yeni bir ters köşe mi yapılacak?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler