Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'deki Elif, sandığımız kişi değil mi? Yeni bir ters köşe...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, sandığımız kişi değil mi? Yeni bir ters köşe mi yapılacak?

Ufak Tefek Cinayetler’in geçtiğimiz son bölümünde, diziye birden yeni bir karakter katıldı ve de hemen Merve’nin safına geçivermesiyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları, ‘Elif’ karakteriyle, ansızın Oya’nın hayatına dahil olup hemen de nasıl Oya’ya karşı intikam peşine düşüverdi? İzleyiciler anlamış değil… Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, Oya’nın Tıp Fakültesinden bir arkadaşı olarak takdim edildi ama Acaba Elif, o Elif mi? Merak ediliyor…

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler’in son yayınlanan 26. Bölümüne yeni katılan Elif karakteri, sosyal medyada izleyiciler tarafından farklı yorumlar aldı. Oya’nın üniversiteden arkadaşı olarak birden Merve’nin şer birliğine dahil olan Elif, gerçekten de Oya’nın Tıp Fakültesi’nden arkadaşı mı? Şüphe edilmeye başlandı. Elif ve Oya’nın ilk tanıştıkları sahnede, birbirlerine isimlerini söyledikleri kısımda; Elif’in okul birincisi, Oya’nın da ikincisi olduğunu öğrenmiş olduk. Fakat; bu ikili diyalogdaki konuşmalardan, daha önce hiç karşılaşmadıkları ve sadece ismen birbirlerini tanıdıkları anlaşıldı. Dizi takipçileri de bu konuyu tam çözemedikleri yönünde, sosyal medyada yorumlar attılar. Hatta, Merve’nin intikam planına Elif’in neden dahil olduğunu hiç kimse anlayamadı.

Gökçe Bahadır’ın Zor Anları… Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

Merve’nin Elif’e bahsettiği ortak çıkarlar ne? Merak ediliyor

Merve, Elif’in ofisine gittiğinde aralarında geçen konuşmasında, “çıkarlarının ortak olduğunu söylüyor”. Acaba burada Elif, Oya’yı mahvetmekle nasıl bir çıkar sağlayacak? Oya ile ne hesabı var? İzleyicilere, bu konuda hiçbir mesaj verilmedi.

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanında Merve’den şok hamle!

Oya ve Elif arasındaki bağlantı çözülemedi

Katıldıkları jinekoloji seminerinde, Oya’yı takip etmesi, yayına oturması, bir de mide bulantısı numarasıyla diziye birden giren Elif’in, Oya ile olan bağlantısı tam olarak çözülemedi. Hatta birçok soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Dizideki Elif ile ilgili gariplikler ve olayların altının tam doldurulmaması dikkat çekti. Midesinin bulanması numarasından sonra sunum yapacağını fakat kötü halde olduğunu Oya’ya söyleyen Elif’in, sunumunun ertelenmesi için kendisini uzakta tutup, programını Oya’ya erteletmesi dikkat çekti.

Dışarı çıktıkları sahnede ise “Seni tanıyor olabilir miyim?” sorusu üzerine Oya, “Galiba biz tanışıyoruz aynı fakültedeydik, adını listede görünce anladım. Elif Işık’sın sen” diye konuştu. O sahnede; Elif’in Oya’yı tanımaya çalışır gibi yaptığı, fakat ne hikmetse Elif ile ilgili tüm bilgileri Oya’nın vermesi, Elif’in bu konuda pek bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Bu konuşmalardan anlaşıldığı gibi, birbirleri hakkında bildikleri sadece isimleri olan bu iki genç kadının, başka bir tanışıklıkları olmadığı gözlemleniyor.

Bu durum, Oya’nın inanacağı isimler kullanılarak yürütülen ve Merve’nin şeytani planının bir parçası olabilir. Belki de bu yeni karakterin adı Elif de değil, sadece Oya öyle zannediyor olabilir. Sosyal medyada oluşan algı ve dizinin son bölümü hakkında yapılan yorumlar da aynı yönde; “Merve’nin oyununa dahil ettiği Elif, aslında Oya’nın sandığı Elif Işık olmayabilir!”

Son bölümde daha da önemle merak edilen mevzu, adı Elif olarak kabul edilen bu karakterin, Oya ile ne hesabının olduğu… Merve’nin bu oyununda; Oya’ya iğne yapan ve onu hasta etmeyi başaran Elif’in, ne tür bir iğne yaptığı ve de şampuanına toz gibi bir şeyler karıştırmasıyla nasıl bir planın peşinde olduğu tam çözülemedi.

Merve, Elif’i bu oyun için nasıl ikna etti?

Son bölümde, Elif’in ofisine giden Merve “Seninle ortak bir noktamız var, bu yüzden tanışmaya geldim. Ortak menfaat diyelim. Dinle bir, senin de işine gelecek” derken, Elif’in de “Olabilir, ben hep kendimden yanayımdır” sözleriyle cevap vermesi dikkat çekmişti. Sonrasındaki sahnede, cep telefonundan Oya’nın resmine bakarak seminer salonuna gelen Elif’i gördük. Bu sahneden, Elif’in sanki Oya’yı daha önce hiç tanımadığı ya da geçmişte aralarında bir husumet olduğu algısı izleyicilerde oluştu.

Bir de tüm bunların üzerine Merve’nin, Serhan’ın annesinden aldığı fotoğraf makinesinin Elif tarafından Oya’nın evine bırakılması, Serhan’ın Oya hakkındaki olumlu düşüncelerinin de darmadağın olmasına neden oldu.

Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ın düşürüldüğü durum izleyiciyi isyan ettirdi!

Yeni bölümde Elif ile ilgi sırrın çözülmesi merakla bekleniyor. Bu gizemli karakter, gerçekten Oya’nın fakülteden tanıdığı Elif Işık mı? Ya da Elif Işık’ın yerine geçmiş birisi mi? Oya ile ne gibi bir sorunu var? Merve, bu Elif’i nereden buldu? Gibi tüm soruların cevabını, izleyiciler yeni bölümde sabırsızlıkla bekliyor.

Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Merve’nin Hamlesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler