Ana SayfaDizilerNihayet Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den dizi müjdesi!

İlgili Postlar

Nihayet Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den dizi müjdesi!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Ailecek Şaşkınız filminden sonra yeni bir dizi hazırlığı içerisinde. Kardeş Payı dizisinden beri, TV ekranlarında yer almayan ünlü komedyenler, yine birlikte rol alacakları ve yine Selçuk Aydemir’in yöneteceği yeni bir dizi filmin müjdesini verdiler.

Ahmet Kural Kimdir?

Murat Cemcir Kimdir?

 

Ahmet Kural ve Murat Cemcir; şimdiye kadar rol aldıkları sinema ve dizi filmlerinde, her zaman senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir’e ait olan eserlerde oynamalarıyla dikkat çekiyor. Başarılı yönetmen Aydemir’in senaryolarındaki roller ise; her zaman ünlü komedyenlerin üzerine çok iyi oturdu ve izleyicileri kendilerine her seferinde hayran bıraktılar. Müjdesini verdikleri yeni dizi filmlerinde de bu geleneği bozmayan ünlü ikili, bakalım bu kez nasıl karakterlerle karşımıza çıkacak? Merak ediliyor.

Murat Cemcir’den isyan: Beni öldürmüşler!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir; 2012-2013 yılları arasında, 41 bölümlük “İşler Güçler” dizisiyle, ilk kez birlikte TV ekranlarında izleyiciler karşısına çıkmıştı. Bu diziyle büyük beğeni toplayan ünlü ikili, ekran başındakileri de kırmış geçirmişti. Bu diziden sonra yıldızları parlayan ve herkes tarafından sevilen komedyenler; 2010 yapımı olan ve o dönemlerde pek de dikkat çekmeyen sinema filmleri “Çalgı Çengi” ile de bir ilke imza attılar.

Bu sinema filmiyle gişede hasılat yapamayıp, sonrasında internet üzerinden izlenme rekorları kıran ünlü ikili, “İşler Güçler” dizisi ve “Çalgı Çengi” filmindeki yoğun ilgi ve başarılarını, 2013 yapımı “Düğün Dernek” filmiyle taçlandırdılar.

Cengiz Bozkurt’tan bomba itiraf: Ahmet Kural’la gerçekten öpüştük!

Düğün Dernek filminden sonra 2014 yılında “Kardeş Payı” adlı 35 bölümlük bir dizi filmle yeniden karşımıza çıkan başarılı komedyenler, yine izleyicilerin büyük ilgisini ve beğenisini kazanmıştı.

Bu kez de Kardeş Payı dizisinden sonra 2015 yılında, “Düğün Dernek 2: Sünnet” filmiyle izleyicilere eğlenceli dakikalar sundular.

“Düğün Dernek 2” filminden sonra, TV ekranlarında ve beyaz perdede bir müddet yer almayan ünlü oyuncular, 2017 yılında “Çalgı Çengi İkimiz” filmiyle, beyaz perdede karşımıza yeniden çıktılar.

Bu yıl ise “Ailecek Şaşkınız” filmleriyle hayranlarının karşısına çıkan komedyenler, bu günlerde ise yeniden TV ekranlarına geri dönmenin çalışmaları içerisindeler.

Ahmet Kural hastanaye kaldırıldı, hayranlarının yüreği ağzına geldi!

Yeni dizilerinin cast çalışmaları devam ediyor!

İşler Güçler ve Kardeş Payı dizisinden sonra yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yine Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği bir çalışmada rol almaya hazırlanıyor. 4 yıl aradan sonra, yeniden TV ekranlarında karşımıza çıkacak olan başarılı komedyenlerin; yeni dizilerinin adı, konusu, oyuncu kadrosu tamamen gizemini koruyor. Bu yeni dizi hakkında sadece; cast çalışmalarının yapıldığı duyurulurken, diğer detaylar ise halen gizleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler