Ana SayfaDizilerKadın’ın senaristi köşeye sıkıştı! O ihtimallerin hepsini çoktan yazdılar!

İlgili Postlar

Kadın’ın senaristi köşeye sıkıştı! O ihtimallerin hepsini çoktan yazdılar!

Kadı dizisi son zamanlarda izleyicilerinden aldığı eleştirilerin ardından nasıl bir yol izleyeceği konusunda merak uyandırırken, dizi bu hafta 27. yeni bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü için izleyiciler çoktan senaryo üretmeye başladı. Senaristin nasıl bir senaryo yazabileceği, sosyal medyada tahmin edilmeye çalışılıyor. Detaylar haberimizde…

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya itirafı!

Ekranların en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kadın dizisi, yüksek reytinglerine rağmen son zamanlarda senaryonun bir türlü ilerlememesi konusunda izleyicilerinin eleştirilerine maruz kalıyor. Olayların çok yavaş ilerlemesi ile diziyi sadece fragmanlardan bile takip edebildiklerini, izlerken canlarının sıkıldığını sosyal medyada yaptıkları yorumlar ile ifade eden izleyiciler, dizinin nasıl ilerleyeceği konusunda tahminler yürütmeye başladılar.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Aşkın büyüsü bozuldu

Dizinin ilk bölümlerinde Sarp ve Bahar’ın tutkulu aşkını bol bol izlemiştik. Sarp’ın kayboluşundan sonra Bahar’ın her akşam onun resmine bakarak konuşup dertleşmesi, sık sık eski mutlu günlerini hatırlaması izleyenlerin içini ısıtıyordu. Sarp ve Bahar’ın aşkı izleyicileri etkilerken, büyü bir anda bozuldu.

Gerçekler ortaya çıktı

Dizide, Sarp’ın aslında ölmediği, çok zengin bir hayat sürdüğü, ismini de Alp olarak değiştirdiği ortaya çıkınca, izleyicilerin Sarp’a bakış açısı değişti. Bahar’ın, gerçekleri öğrendikten sonra büyük bir yıkım yaşaması, herkesi etkiledi.

Arif ve Bahar yakınlaştı

Bahar, son zamanlarda Arif ile yakınlaşmaya başladı. İlk başlarda güzel bir arkadaşlıkları olan Arif ve Bahar, Arif’in Bahar’a karşı olan duygularının değişmesi ile birlikte yön değiştirdi. Artık Bahar da Arif’e karşı daha sıcak ve yakın.

Kadın dizisi Yeşilçam’a mı bağlayacak?

Dizinin ilerleyen bölümleri için izleyiciler tahminde bulunmaya başladılar. Hala daha Sarp ve Bahar’ın karşı karşıya gelmemiş olması izleyicileri sabırsızlandırırken, dizinin Yeşilçam filmlerine bağlaması endişe yaratıyor. Sosyal medyada yorumlar yaparak tahminde bulunan izleyiciler, Bahar’ın Arif ile evleneceğini, sonrasında Sarp’ın geleceğini ve tıpkı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi gibi bir senaryoya dönüşeceğini tahmin ediyorlar. Hatta, bazı izleyiciler Bahar ve Arif nikah masasındayken Sarp’ın tam o sırada gelip nikahı engelleyeceğini yorumluyorlar. Eğer böyle bir senaryo gidişatı söz konusu olursa, dizi reytinglerde ciddi oranda düşüş yaşayacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler