Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili çok ilginç detay

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili çok ilginç detay

Ekran ömrü tahmin edilenden çok daha az süren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile ilgili çarpıcı detaylar göze çarpıyor. Yüksek bütçesi ile dikkat çeken dizinin, altıncı bölümü ile final yapacak olması beklenmedik bir durum olarak gelişti. Sürpriz final kararının altında yatan gerçekler, büyük bir emeğin heba olduğunu gösterdi. Detaylar haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi keşke hiç çekilmeseydi

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin final kararının ortaya çıkardığı detaylar

Ekranların dev bütçeli nadir yapımlarından biri olarak daha başlamadan önce bile çok konuşulan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, yayınlanmaya başladığı anda büyük bir sürprizle karşılaştı. İlk bölümü ile reyting listesinde düşük bir sonuç elde eden dizi, büyük bir şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Bu kadar büyük bir prodüksiyonun heba olması, umutları tüketti. Mehmed Bir Cihan Fatihi, dizinin ilerleyen bölümlerde çıkış yakalaması için umut beslemeye devam etse de, izleyici bunu tercih etmedi. Çok eleştiri alan dizi, ekran ömrünü kısa sürece tamamlamak zorunda kaldı. Altıncı bölümü ile ekranlara veda edecek olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine harcanan emek, böylelikle çöpe gitmiş oldu. Dev bütçeli dizinin ani final kararı alması ilginç bir detayı ortaya çıkardı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Habertük Yazarı Mustafa Doğan, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ani final kararının ortaya çıkardığı detayları inceledi. İşte Mustafa Doğan’ın tespitleri:

Kuşatma süresi kadar bile ekranda kalamadı

‘MEHMED: Bir Cihan Fatihi’ yarın akşam 6’ncı bölümüyle erken final yapıp ekranlara veda edecek.

Beklediğimiz bir gelişmeydi ama yine de üzülüyor insan. Sonuçta ortada aylar süren ciddi bir emek, heba olan milyonlarca lira var.

İşler yolunda gitse yurtdışı satışından gelmesi umulan milyonlar da cabası…

Üstelik bu final, ekrandaki Fatih Sultan Mehmed konulu ikinci hüsran.

İlki yine Kanal D’de, başrolünde Mehmet Akif Alakurt’un yer aldığı ‘Fatih’ti.

‘Fetih 1453’ filminin gördüğü ilgi üzerine hayata geçirilen, 10 milyon dolarlık bir bütçenin telaffuz edildiği dizinin ömrü sadece 5 hafta sürmüştü.

Fatih, İstanbul’u 53 günde fethetti. Ancak ‘Fatih’ dizisinin ömrü sadece 35 gün, ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’nin ise 42 gün sürdü. İki dizi, kuşatma süresi kadar bile kalamadı ekranda. Sizce de ilginç değil mi?

Bu arada ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ ile Kenan İmirzalıoğlu bir ilki yaşadı. Bugüne kadar tutmayan, erken final yapan dizisi yoktu ünlü oyuncunun. Artık var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler