Ana SayfaDizilerDünyaca ünlü bir dizinin daha yerli uyarlaması geliyor!

İlgili Postlar

Dünyaca ünlü bir dizinin daha yerli uyarlaması geliyor!

Dünyaca ünlü bir dizinin daha yerli uyarlaması geliyor. Yaz sezonu yaklaşırken, yeni dizilerden sinyaller gelmeye başladı bile. Çalışmalar hızla devam ederken, yeni sezonda dünyaca ünlü bir dizinin yerli uyarlaması için hazırlıklara başlandı. Peki, bu ünlü dizi hangisi? Yerli uyarlaması nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

Yaz sezonu için ummalı hazırlık

Yaz sezonu yaklaşırken, yapım şirketleri yaz dizileri için telaşlı bir hazırlık içine girdi. Birçok kanal için kötü geçen kış sezonunda ardı ardına gelen final haberlerinin sonrasında, yaz sezonu için çok umutlu bir başlangıç yapılması düşünülüyor. Bunun için de çalışmalar hızla başladı.

Can Kırıkları atv’de

atv kanalının Aşk ve Mavi dizisi dışında iki kadın polisin sıra dışı hikayesini konu aldığı Can Kırıkları dizisinin çekimlerine başlanmasına sayılı zaman kala, aynı şirket dünyaca ünlü bir dizi için de kolları sıvadı.

Dünyaca ünlü dizi ülkemizde yayınlanacak

Yaz sezonu için hazırlıklarına hız veren NTC Medya, dünyaca ünlü bir dizinin de yayın haklarını satın aldı. Emmy ödüllü dünyaca ünlü dizi ‘Gilmore Girls’ü ülkemize uyarlayacak. Dizi için cast görüşmelerine devam ediliyor.

Dizi için çalışmalara tam gaz devam

Çalışmalar devam ederken, dizinin yönetmen koltuğuna oturacak ismi de belli oldu. Dizinin yönetmeninin, daha önce ‘Kırgın Çiçekler’in reji koltuğunda oturan Serkan Birinci’nin, ‘Can Kırıkları’nın ve ardından da yerli uyarlama ‘Gilmore Girls’ün yönetmen koltuğunda oturması planlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler