Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'den final haberi! Herkes şokta! Dizi bitiyor mu?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’den final haberi! Herkes şokta! Dizi bitiyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Dizinin, önümüzdeki günlerde final yaparak ekran hayatını sona erdireceği konuşuluyor. Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor? İzleyicilerine veda mı edecek? Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, sandığımız kişi değil mi? Yeni bir ters köşe mi yapılacak?

Ufak Tefek Cinayetler bitiyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkına bomba iddia! Star TV ekranlarında her Çarşamba akşamı yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizinin final yapmaya hazırlandığı iddiaları bomba etkisi yarattı. Dizinin izleyicileri şoka girdi.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor!

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak ve diğer sezonda kaldığı yerden devam edeceği biliniyordu. Ancak, gündeme bomba gibi düşen final iddiası, izleyiciyi telaşlandırdı.

Önümüzdeki sezon yok

İddialara göre; Ufak Tefek Cinayetler’in yapım şirketi Ay Yapım, Star TV ile 2. sezon için anlaşma yapmayacak ve önümüzdeki sezon için Star TV’ye veda edecek.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, bu sezon yayınlanan diziler arasında en iddialı olanlarından birisi. Kendine has bir izleyici kitlesi oluşturan başarılı dizi hakkında gündeme gelen final iddiaları şok yaşatırken, dizi izleyicileri çok üzecek.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler