Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCengiz Bozkurt'tan bomba itiraf: Ahmet Kural'la gerçekten öpüştük!

İlgili Postlar

Cengiz Bozkurt’tan bomba itiraf: Ahmet Kural’la gerçekten öpüştük!

Ailecek Şaşkınız filminde Ahmet Kural ile öpüşme sahnesi ile dikkat çeken ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, o sahne hakkında bomba gibi bir itirafta bulundu. Bozkurt, “Ahmet Kural ile gerçekten öpüştük.” dedi. İşte detaylar…

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt gibi birbirinden değerli oyuncular ile çekilen Ailecek Şaşkınız filminin İstanbul’da yapılan ilk galasının ardından ikinci galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleşti. Galada hazır bulunan filmin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt, izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Oyuncular, tüm salonları tek tek gezerek hayranları ile selfie çekildiler, imza dağıttılar.

Ahmet’le gerçekten öpüştük

Filmin sonunda, sunni teneffüs sahnesine çok güldüklerini söyleyen izleyicilere Cengiz Bozkurt’dan bomba bir itiraf geldi. Cengiz Bozkurt, sunni teneffüs sahnesi için “Biz Ahmet’le gerçekten öpüştük, itiraf ediyoruz” dedi. Murat Cemcir ise, “Dublör olarak beni düşündüler, istemedim.” Ünlü oyuncuların bu esprileri izleyicileri kahkahalara boğdu.

Murat Cemcir, filmi izlemeye gelen izleyicilere “Ne güzel bir kalabalık , bana ‘AVM çok kalabalık’ dediler ama en son kendi memleketim Tokat’ta bu kalabalığı görmüştüm. Çok güzel tepkiler alıyoruz, ilk günden itibaren bu salonları doldurduğunuz için teşekkürler. Yağmura rağmen filmimize gittiğiniz teşekkürler. Filmi burada çektiğimiz için ilk Bursa’ya geldik.” diye seslendi.

İkinci film için sinyal veren Murat Cemcir, “Kaynana çukuru olsun, cantık olsun, iskender, köfte olsun çok güzeldi Bursa’da. Seyirci takdir etmeye devam ederse bir film daha yaparak teşekkür ederiz.” dedi.

İzleyiciye teşekkür eden Ahmet Kural, “Çok mutluyuz, Bursa bize uğurlu geldi. Bursa’da çok rahat bir çalışma ortamı yaşadık. Harika bir yer. İnsanı da öyle keza. Çok yardımcı oldu bize esnaf olsun, halk olsun. Çok güzel bir film çıktı. Çok da beğendiler. İyi ki varsınız.” diye konuştu. “Çekimlerde yaşadığınız en ilginç an nedir?” sorusunu yanıtlayan ünlü oyuncu “Burada beni at kaçırdı, en ilginç anım buydu.” dedi.

Filmin güzel oyuncusu Saadet Işıl Aksoy ise, “Çok keyifle çalıştık, Tirilye’de ve Mudanya’da çok güzel vakit geçirdik. Çok keyifli, disiplinli ve sportif bir setti. Her gün spor yaptık, sağlıklı beslendik. Erken yatıp erken kalktık. O açıdan bizim için de çok iyiydi. Her açıdan mutlu çalıştığımız bir setti. Müthiş bir deneyimdi. Bunu yapabileceğim en güvenli alanda, en iyi ekiple yaptım. Selçuk Aydemir bana müthiş bir alan sağladı. Komedi yapmakla ilgili ben de çekimler sırasında keşif yaptım. Bir anda yaptıkça, tepkiler aldıkça ‘Aa yapabiliyorum galiba’ dedim. Bursa’da çok güzel anılarımız oldu, buraya gelince tazelendi.” dedi.

Bursalıları çok sevdiğini ifade eden Cengiz Bozkurt da, “Müthiş ilginize mazhar olmak bizim için onur. Sizleri çok sevdik. Bu filmi Bursa’da çekmiş olmaktan çok mutluyuz. İş disiplini yüksek bir ekipti. Kesinlikle sıkıcı bir set değildi, hiç bir sorun yaşamadık. Güzel yemekler yedik, dinlene dinlene keyifle çektik. Bundan sonrası seyircide ama biz iyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. İşimizin de arkasındayız. Seyirci teveccüh gösterirse ne mutlu bize. Bursa’nın en güzel ve romantik yerlerini gösterdik. Filmde çok güzel bir tanıtım oldu.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler