Ana SayfaDünyaSon dakika! Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı!

İlgili Postlar

Son dakika! Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı!

Bir ayrıldı, bir ayrılacak denilen Adriana Lima ve Metin Hara sonunda ayrıldı. Son dakika gelişmesini, Amerikan basını duyurdu. Ayrılığın perde arkası haberimizde…

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı

Adriana Lima ve Metin Hara çiftinden kötü haber! Beş aydır aşk yaşayan çift, ayrıldı. Evlilik yolunda ilerledikleri ve aşklarını tam gaz yaşadıkları konuşulan Lima ve Hara’dan düğün yerine ayrılık haberi geldi.

Adriana Lima ve Metin Hara ayrılığını, Amerikan basını duyurdu

New York Post’tan Richard Johnson’ın haberine göre; Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı. Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde Oscar törenine yalnız katılmıştı. Bunun nedeni, Lima’nın bekar hayatına geri dönmesi olduğu iddia edildi.

Metin Hara Adriana Lima’yı sildi

Ayrılık iddialarının ardından Metin Hara’nın Adriana Lima’yı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakması dikkat çekti. Adriana Lima, Metin Hara’yı hala daha takipten çıkarmadı.

Son zamanların en çok konuşulan aşkı sona erdi

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara çifti, beş ay önce aşk yaşamaya başlamıştı. Aşk haberinin ardından dedikodular başlamıştı. Çoğu kişi bunun reklam aşkı olduğunu iddia etmişti. Son zamanların en çok konuşulan çifti, dedikodulara kulak asmamıştı. Aşklarını dolu dizgin yaşayan çiftin evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Metin Hara ve Adriana Lima henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Metin Hara kimdir?

Adriana Lima kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler