Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural hastanaye kaldırıldı, hayranlarının yüreği ağzına geldi!

İlgili Postlar

Ahmet Kural hastanaye kaldırıldı, hayranlarının yüreği ağzına geldi!

Murat Cemcir’in, Ahmet Kural’ı sırtında taşıyarak hastaneye götürdüğünü gören hayranları, büyük bir panik yaşadı. Hemen yardıma koşan vatandaşlar, olayın aslında bir film sahnesi olduğunu öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Detaylar haberimizde…

Ahmet Kural neden hastanede?

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Sıla’dan ayrılan Ahmet Kural’ın sosyal medyada yayılan hastane fotoğrafları hayranlarını korkutmuştu. İşin aslı, sonradan ortaya çıktı. Ahmet Kural, oyuncu arkadaşı Murat Cemcir ile birlikte yeni filmi Ailecek Şaşkınız’a hazırlanıyor. O hastane fotoğrafları da film setindendi.

Murat Cemcir Ahmet Kural’ı sırtında hastaneye taşıdı

Murat Cemcir, gecenin bir yarısı Ahmet Kural’ı sırtına alarak hastaneye taşıyordu. Bu anları gören hayranları, paniğe kapılıp yardıma koştu. Ancak, bu anlar sadece senaryo gereğiydi. İşin aslını öğrenen vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Filmin hikayesinde; Ferhat (Ahmet Kural) ve Gökhan (Murat Cemcir)’ in ihaleye hazırlanırken yaşadıkları olaylardan dolayı bünyesinin zayıf düşmesinden dolayı hastaneye götürülmesi vardı. Murat Cemcir, bu nedenle Ahmet Kural’ı hastaneye taşıyordu.

Murat Cemcir konu hakkında açıklama yaptı

Konu hakkında konuşan Murat Cemcir, “Zaman zaman çekimler esnasında bu tip olaylar yaşıyoruz. Bu çekimleri de gece yarısından sonra gerçekleştirdik. Kısa süreli bir panik oldu ama işin aslını anlattığımızda hep beraber güldük. Biz zaten iyi günde de, kötü günde de birbirine hep omuz veren insanlarız. Bu ise sadece bir film sahnesiydi” dedi.

Ahmet Kural kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler