Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin, Asena Atalay'a soyadını yasakladı!

İlgili Postlar

Caner Erkin, Asena Atalay’a soyadını yasakladı!

Boşandığı eşi Asena Atalay’ın soyadının Erkin olarak yer aldığı haberlerin yayınlanmasını yasaklatmak isteyen Caner Erkin, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, Erkin’in talebini kabul etti. Detaylar haberinizde…

Caner Erkin Asena Atalay’a soyadını yasaklattı!

Futbolcu Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde avukatı Emrah Pamuk aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Caner Erkin; boşandığı eski eşi Asena Atalay’ın, kendine ait soyadı olan Erkin’i kullanmasını önlemek için ‘Asena Erkin’ ibaresinin yer aldığı her türlü haberin yasaklanması adına ihtiyati tedbir konulması talebinde bulundu.

Artık ‘Asena Erkin’ denilmesin

Ünlü futbolcunun avukatı tarafından mahkemeye sunulan talep dilekçesinde, Caner Erkin’in Asena Atalay ile boşandığını ancak bazı yayın organlarında hala daha birlikte resimlerinin kullanıldığını ifade etti. Caner Erkin, basında yer alan resimlerinin yanı sıra görsel – yazılı basında, internet ortamında ve haber sitelerinde Asena Atalay’ın halen Asena Erkin ismi ile birlikte anıldığını belirtti.

Mahkeme, Caner Erkin’in soyadı talebini kabul etti

Caner Erkin, eski eşinin ‘Asena Erkin’ ibaresiyle yer aldığı haberlerin yayınlamasının durdurulmasını isteyerek, kendisi soyadının yer aldığı haberlerle Asena’nın anılmaması talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi, futbolcu Caner Erkin’in talebini haklı bulup kabul ederek, ‘Asena Erkin’ ibaresinin yer aldığı her türlü haberin önlenmesine karar verdi.

Ünlü futbolcu Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’dan olaylı şekilde boşandıktan sonra, geçtiğimiz yılın başlarında ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evlendi.

Caner Erkin kimdir?

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler