Ana SayfaDizilerİzleyicileri Vatanım Sensin’in vedasından daha fazla üzen gerçek

İlgili Postlar

İzleyicileri Vatanım Sensin’in vedasından daha fazla üzen gerçek

Kanal D’nin vedaya hazırlanan 2. sezonunu geçiren dizisi Vatanım Sensin bitiyor ve izleyici kitlesi bu vedaya üzülüyor. İzleyicileri Vatanım Sensin’in vedasından daha fazla üzen gerçek ise çok daha başka.

Halit Ergenç kimdir?

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyicisiyle buluşan kurtuluş savaşı yıllarını konu alan Vatanım Sensin’de veda hazırlıklarına rağmen tüm oyuncular rollerinin hakkını veriyor sadece Halit Ergenç hariç herkes rolünü olması gerektiği gibi yerine getiriyor.

Vatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar neler?

Halit Ergenç’in muhteşem performansı dikkatinizi çekiyor mu?

Vatanım Sensin’de herkes rolünün hakkını veriyor ama bir tek Halit Ergenç bu standartların dışında kalıyor. Çünkü Halit Ergenç oyunculuk yapmıyor çok daha fazlasını yapıyor, adeta rolünü yaşıyor ve ekran başındakileri de kendisinin Cevdet olduğuna gerçekten ikna ediyor.

Bazen sesiyle, bazen tavrıyla, bazen bakışlarıyla ve bazen de jest ve mimikleriyle harikalar yaratıyor, Cevdet karakterini yaşıyor.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin dizisi finale doğru ilerlerken sona yaklaşılan her hafta izleyici dizinin bitmesinden daha fazla üzense dizinin final yapacak olması değil… Dizi bittikten sonra bir süre ekranlarda Halit Ergenç’i izleyemeyecek olmaları…

Üzüntünün asıl kaynağı, Halit Ergenç’in muhteşem oyunculuğundan mahrum kalınacak olunması yani tekrar böyle iddialı bir dizinin kadrosunda yer alana kadar Halit Ergenç izlenemeyecek.

Vatanım Sensin daha final yapmadı ama Pınar Deniz’in yeni dizisi belli oldu!

Halit Ergenç’in Vedası

Vatanım Sensin tükenen senaryosu ile önümüzdeki sezon devam ederse yayınlandığı 2 sezonda elde ettiği başarılı duruş değişmesi ve rüzgarın tersine dönmesi muhtemel. Bu yüzden Vatanım Sensin’in bu sezon veda etmesi makul görünüyor.

Dizinin vedası sonrasında Halit Ergenç hayranlarından uzun süre mahrum bırakmamalı. Aslında kimse Vatanım Sensin’in gidişine Halit Ergenç’in bir süre ekrandan uzak kalmasına üzüldüğü kadar üzülmüyor.

Vatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler