Ana SayfaDizilerVatanım Sensin daha final yapmadı ama Pınar Deniz'in yeni dizisi belli oldu!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin daha final yapmadı ama Pınar Deniz’in yeni dizisi belli oldu!

Vatanım Sensin dizisi final yapmaya hazırlanırken, dizi filmde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in kızını canlandıran Pınar Deniz’in yeni dizisi belli oldu. Vatanım Sensin’de “Yıldız” rolüyle dikkat çeken güzel oyuncu, bu rolüyle yıldızı parlayınca, yeni bir dizi filmde de başrolü kaptı.

Vatanım Sensin’in final tarihi belli oldu! Sezon sonunu beklemeyecek!

Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz “Leke” diziyle geliyor!

Güzel oyuncu Pınar Deniz, daha öncesinde “Sil Baştan” ve “Beyaz Yalan” dizilerinde roller almıştı. “Vatanım Sensin” dizisinde Cevdet ve Azize’nin kızı “Yıldız” ile büyük beğeni alan genç oyuncu, yine Kanal D’de yayınlanacak olan “Leke” adlı yeni bir dizi filminin başrolünde izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizi Leke’de kiminle başrolü paylaşacağı henüz belli olmayan Deniz, Vatanım Sensin ekranlara veda ettikten sonra yeni dizi filmi “Leke” için çalışmalarına devam edecek.

Leke dizisinin yazın başlaması planlanıyor!

İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Pınar Deniz, 2014 yılında başladığı dizi oyunculuğu kariyerine Vatanım Sensin’den sonra “Leke” adlı diziyle devam edecek. Hürriyet’ten aldığımız habere göre; Leke dizisinin çekimleri, Tims&B Yapım tarafından Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Vatanım Sensin final yapınca başlayacak olan çekimlerin ardından yeni dizi Leke’nin yaz aylarında izleyiciler karşısına çıkması planlanıyor.

Vatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler