Ana SayfaDizilerVatanım Sensin'in final tarihi belli oldu! Sezon sonunu beklemeyecek!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’in final tarihi belli oldu! Sezon sonunu beklemeyecek!

Vatanım Sensin için final alarmı çalmaya başladı. İki sezondur devam eden dizi için erken final kararı alındı. Sezon sonunu beklemeyecek olan Vatanım Sensin ne zaman final yapacak? Vatanım Sensin izleyiciyi, dizinin son bölümünü ne zaman izleyecek? Merak edilen tarih haberimizde…

Vatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

Vatanım Sensin ne zaman final yapacak?

Kanal D ekranlarının en iddialı dizisi Vatanım Sensin dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Final haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından, dizinin erken final yapacağı öğrenildi.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Sezon sonunu beklemiyor

İki sezondur yayınlanan Vatanım Sensin dizisi, sezon sonunu beklemeyecek. Tüm dizilerin final ya da sezon finali yaptığı Haziran ayında final yapması beklenen Vatanım Sensin’in final tarihi açıklandı.

Vatanım Sensin final tarihi

Vatanım Sensin dizisi, iki bölüm sonra, yani 3 Mayıs Perşembe günü, 54. bölümü ile final yaparak ekran ömrünü sonlandıracak.

Dizinin izleyiciler şokta

Dizinin izleyicileri final haberi ile şaşkınlık yaşamışken, dizinin erken final yapacağının ortaya çıkması daha büyük şok etkisi yarattı. Bir dönem dizisi olan Vatanım Sensin, iki bölüm sonra final yapacak.

Kanal D’nin, bu sezon dizilerden yana yüzü gülmedi. Büyük umutlarla başlayan dizileri reyting listesinde beklenen etkiyi yaratamayınca final yapan Kanal D, en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin’e final, hatta erken final yaparak şaşkınlık yarattı. Vatanım Sensin dizisinin erken final yapmasının nedeni merak edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler