Ana SayfaDizilerVatanım Sensin oyuncu kadrosu

İlgili Postlar

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Ekranların izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Vatanım Sensin’in oyuncu kadrosunda kimler var? Birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı dizide kim, hangi karaktere hayat veriyor? Oyuncuların hayat hikayeleri. dahil merak edilenler haberimizde…

Kanal D ekranlarının Perşembe akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi Vatanım Sensin’in oyucu kadrosunda kimler var? Tarih kokan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan birbirinden ünlü isimlerin biyografilerini ve canlandırdıkları karakterleri sizler için derledik.

Vatanım Sensin dizisinin konusu ne?

Vatanım Sensin dizisinde Balkan Harbi ve İzmir’in işgal döneminde yaşanan acılar işleniyor. Cevdet, Balkan harbinin sonlarına doğru Selanik’te bir binbaşı olarak görev yapıyor. Cevdet, kan kardeşi Tevfik ile birlikte cephede vatan mücadelesi veriyor. Ancak, etrafında dönen bir sürü alçaklık ve hainlikten haberi yoktur. Cevdet, uzun yıllar boyu vatanı için birçok fedakarlık yapmıştır. Cevdet’in vefalı eşi Azize ise, kocası cephede savaşırken zor şartlarda ailesini korumak ve vatandaşlara yardım etmek için türlü türlü fedakarlıklar yapar, zorlu mücadeleler verir.

Vatanım Sensin oyuncuları

Cevdet rolü ile Halit Ergenç

Halit Ergenç kimdir?

 

Azize rolü ile Bergüzar Korel

Bergüzar Korel kimdir?

 

Hilal rolü ile Miray Daner

Miray Daner kimdir?

 

Yıldız rolü ile Pınar Deniz

Pınar Deniz kimdir?

 

Filipos rolü ile Levent Can

Levent Can kimdir?

 

Dağıstanlı rolü ile Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar kimdir?

 

 

Aleks rolü ile Berker Güven

Berker Güven kimdir?

 

Refik bey rolü ile Serhat Özcan

Serhat Özcan kimdir?

 

Leon rolü ile Boran Kuzum

Boran Kuzum kimdir?

 

Hayriye hanım rolü ile Celile Toyon

Celile Toyon kimdir?

Ekranların en iddialı dizileri arasında yer alan, başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Vatanım Sensin dizisi, her Perşembe günü izleyicisi ile buluşuyor. Dizide, birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler