Ana SayfaKimdirMiray Daner Kimdir?

İlgili Postlar

Miray Daner Kimdir?

1999 yılında İstanbul’da doğan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde şöhret basamaklarını tırmandı. Peki, Miray Daner kimdir?

Lisede eğitim aldığı dönemlerde keşfedilen ve ekranlarda yer almaya başlayan Miray Daner, özellikle önemli rollerde yer alarak, bu konuda dikkat çekmeyi de başardı. 2009 yılında ilk projesine dahil olan Miray Daner¸Bez Bebek adlı yapımla genç yaşta ekranda yer aldı. Daha sonrasında ise Papatyam dizisi gibi farklı dizilerde yer alan oyuncu, 2015 yılı itibari ile gençlik dönemine giriş yaptı. Fiziği ve güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Miray Daner¸ ekranların en çok sevilen dizilerinden birisi olan Medcezir’de rol aldı. Yan karakterlerden birisi olsa da dizide dikkat çeken birisi olarak gösterilen Miray Daner, daha sonrasında ekranların aranılan yüzlerinden birisi olmayı başardı. Dizilerin yanı sıra sinemada da rol alan oyuncu, 2011 yılında ilk sinema filmini çekti. Çınar Ağacı filminde rol alan oyuncu, bu yapım ile birlikte sinema deneyimi de yaşadı.


Bugün Doğan Ünlüler

Miray Daner Kimdir, Ne Zaman Doğdu?

15.02.1999 doğumlu olmasına rağmen genç yaşta şöhret dünyasına dahil olan oyuncu, bu fırsatı iyi değerlendirmeyi başardı. Yakaladığı bu başarı ve özellikle Medcezir’deki iyi performansı sayesinde pek çok farklı yapımcı tarafından takibi altına alınan oyuncunun son projesi ise ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Vatanım Sensin oldu. Dizide ana karakterlerden birisini canlandıran oyuncu, bu dizideki sahneleriyle dahi sosyal medyada konuşulmayı başardı.  Oyuncunun bundan sonraki süreç içerisinde daha da iddialı yapımlarda yer alması bekleniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler