Ana SayfaKimdirCem Özkan Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Özkan Kimdir?

Diziler için yaptığı müzikler ile tanınan Cem Özkan, çoğu kişinin sonradan tanıdığı isimlerden birisi. Özelikle dizilerin sevilen müziklerinin kim tarafından yapıldığı öğrenilmeye çalışılırken Cem Özkan ismi ile tanışan pek çok kişi, Cem Özkan’ı tanıdıktan sonra onu daha da yakından takip etmeye başlıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Cem Özkan Kimdir, Ne Zaman Doğdu?

1969 yılında İstanbul’da doğan Cem Özkan¸müzikle kısa süre içerisinde tanıştı. 1987 yılında bas gitar çalmaya başlayan sanatçı, bu tarih itibari ile hayatında da yeni bir dönem başlatmış oldu. Özellikle müzikte çok başarılı olması sayesinde kısa süre içerisinde tanınan ve farklı yerlerde görülmeye başlanan Cem Özkan¸ China Band grubunu kurdu. Grup çalışmaları 2 yıl kadar sürse de mesafeler grup çalışmalarını engelledi. 1989 yılında müziğini geliştirmek için yurtdışına çıkan ve uzun bir süre Amerika’da kalan sanatçı, 2000 yılı sonrasına Türkiye’ye dönüş yapma kararı aldı.

Türkiye’ye dönüş ile birlikte yeniden grup kurmak isteyen Cem Özkan’ın bu seferki grup arkadaşları ise Hakan Özer, Oğuz Kaplangı ve Ömer Ahunbay oldu. Üç isim ile kurulan ve Rebel Moves adı verilen grup ile daha uzun soluklu bir çalışma yapan sanatçı, farklı şehirlerde sevenleri ile bir araya geldi. Özellikle 5 yıl boyunca yoğun bir konser dönemi yaşayan grup, aynı zamanda bir stüdyo kurarak çalışmalarını burada sürdürdü. Kişisel olarak da pek çok projede yer alan Cem Özkan, pek çok grup için albüm prodüktörlüğü görevini üstlendi .2006 yılında ilk albümünü yayınlayan Cem Özkan¸böylece bireysel bir kariyerin de başlangıcını yapmış oldu. Şu anda daha çok dizilerle çalışmayı tercih eden Cem Özkan¸ pek çok popüler dizinin mutfağında çalıştı ve müzikleriyle de dizilerin daha çok konuşulmasını sağladı. Cem Özkan kimdir gibi pek çok araştırma da ünlü ismin keşfedilmesiyle yapılmaya başlandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler