Ana SayfaKimdirOrkun Işıtmak Kimdir?

İlgili Postlar

Orkun Işıtmak Kimdir?

Türkiye’de yavaş yavaş gelişmeye başlayan bir sektörün öncülerinden birisi olarak gösterilen Orkun Işıtmak kimdir?

Fenomen isim, Youtube üzerinden yayınladığı videoları ile kısa süre içerisinde tanındı. 3.5 milyon abone sayısına ulaşmayı başaran Orkun Işıtmak¸ kısa süre içerisinde tanınır hale geldi ve farklı programlarda ve yapımlarda da yer aldı. 1996 yılında doğan ünlü isim İstanbul Üniversitesi’nde eğitimini sürdürüyor. İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümün okuyan Orkun Işıtmak, daha çok çektiği oyun videoları ile tanınıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Orkun Işıtmak Kimdir, Nasıl Fenomen Oldu?

Youtube fenomeni olarak bilinen ünlü isim, özellikle diğer fenomenlerle ortak bir şekilde çektiği videolar sayesinde daha fazla kişiye ulaşmayı başardı. Başlangıç aşamasında taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen ünlü isim, yaptığı açıklamalar nedeniyle bir dönem Türkiye’de hedef haline gelmişti. Bu dönemlerde takipçi sayısı da azalan Orkun Işıtmak, zorlu süreçten geçse de yeniden eski günlerine dönmeye başladı.

Youtube’un yanı sıra sosyal ağları başarılı bir şekilde kullanan Orkun Işıtmak¸ pek çok sosyal mecrada da yüksek takipçi sayısına ulaşmış durumda. Ünlü ismin bu kadar hedef haline gelmesindeki etken olay ise çekilen bir videodur. Özellikle Gezi Parkı olayları sırasında ünlü ismin polislere küfür ederken çekilen videoları Ayyıldız Tim tarafından basına servis edilirken, videolar kısa süre içerisinde sosyal medyada yüksek paylaşım alarak, Youtuber’ın hedef haline gelmesine neden oldu. Bu konuda açıklama yaparak özür dileyen Orkun Işıtmak ise zorlu süreçten geçmeyi başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler