Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 26. bölüm 2. fragmanı: 'Ben bir proje miyim senin...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm 2. fragmanı: ‘Ben bir proje miyim senin için?’

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yeni bölüme dair dikkat çekici detaylar göze çarpıyor. Oya, Serhan ve Merve üçgeni arasında inanılmaz olaylar gerçekleşiyor. Dizinin yeni bölümünde özellikle final sahnesi büyük yankı uyandıracak. Gelin, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. bölüm 2. fragmanının detaylarını hep birlikte inceleyelim…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, dünyaya açılmaya hazırlanıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin her bölümü daha fazla merak uyandırırken, heyecanın dozunun giderek arttığı dizinin yeni bölüm fragmanında inanılmaz olaylar dikkat çekti.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde neler olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölümünde Oya ve Merve arasındaki gerilim gitgide artıyor. Oya’nın, kocası Serhan’la ilişki yaşadığını öğrenen Merve, intikam planlarını devreye sokuyor. İki kadın arasında yaşanan gerilim, büyük bir savaşın fitilini ateşliyor. Serhan’la boşanma aşamasına geldiğinin duyulması ile rezil olduğunu düşünen Merve, Serhan’ın Oya ile ilişki yaşadığının öğrenilmesi ile daha da rezil olmuş hissediyor. İnsanları fazlasıyla otoriter şekilde yönetmeye ve mükemmel bir yaşam sürdüğünü sergilemeye alışık olan Merve, tüm büyünün bozulması ile birlikte hırsını ikiye katlıyor. Böylelikle, Oya’ya karşı akıl almaz bir plan kurup devreye sokuyor.

Oya ve Serhan’ın arası bozuluyor. Aşklarını doya doya yaşamak için sürekli bir mücadele içinde olan Oya ve Serhan, Merve’nin tuzaklarına mı düşüyor? Dizinin yeni bölüm fragmanında, Serhan’ın Oya’ya “Ben bir proje miyim senin için?” diye çıkışması, arada soğuk rüzgarlar estiğinin göstergesi oluyor.

Oya, Serhan ve Merve arasında esen savaş rüzgarlarının yanı sıra, Pelin ve Taylan cephesinde de işler karışmaya başlıyor. Taylan, Pelin’i aldatacak mı? Kadınlara karşı olan zaafı bilinen Taylan, yeni hizmetçiye aşık olup Pelin’den vaz mı geçecek?

Arzu ve Mehmet cephesinde de sular bir türlü durulmuyor. Arzu ve Mehmet yine tartışma halinde. Aralarındaki gerilim bir türlü bitmeyecek gibi görünüyor.

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler