Ana SayfaDizilerİlker Kaleli ,ilişkisi hakkındaki çarpıcı açıklamalarda bulundu!

İlgili Postlar

İlker Kaleli ,ilişkisi hakkındaki çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Poyraz Karayel dizi setinde, İlker Kaleli, rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ilişkilerine başlamışlardı. Dizi final yaptık dan  sonrada ilişkilerine devam ederek, reklam aşkı olmadığını gösterdiler.Sevilen ünlü çift, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından birlikte resim atarak, takipçileriyle paylaşıyorlar. İlişkisi hakkında pek konuşmayı tercih etmeyen İlker Kaleli, bakın neler söyledi? hepsi ve daha fazlası haberimizde…

İlker Kaleli Kimdir? 

İlker Kaleli’nin Çarpıcı Oyunculuk Hikayesi

Müzisyenlik yaptığı dönemlerde, oyunculuk başarı hikayesi oldukça farklı!  Londra’da yer alan dünyaca ünlü konservatuar LAMDA’nın sınavlarına girmeye karar verdikten sonra,  İngiltere’ye gidiyor ve başvurusunu elden yapıyor. 4000 başvuru arasından ilk 25 kişi arasına girerek başarı gösteriyor. Böylece LAMDA’dan mezun olan ikinci Türk oyuncu oluyor, bir diğeri ise Haluk Bilginer… Böylece oyunculuk macerası başlıyor. Ekranların sevilen oyuncusu olarak, yakışıklılığıyla da genç hayran kitlesine sahip olan İlker Kaleli Oynadığı dizilerde de oyunculuğuyla büyük beğeni aldı.

İlker Kaleli’den ilişkisi hakkında açıklama! “Evlilik kararı alırsak bizden önce zaten sizin haberiniz olur”

Burçin Terzioğlu Kimdir?

İlker Kaleli sevgilisi Burçin Terzioğlu ile geçen gece arkadaşlarıyla birlikte,  Arnavutköyde yemek yedi. Dikkatleri üzerine çeken ünlü çift, geç vakitlerde mekandan ayrıldı. Kapıda bekleyen meraklı muhabirler İlker Kaleli’ yi fena sıkıştırdı. Evlilik hazırlıkları yaptığı konusunda duyumlar alınan çift, bu yaz evlenecekler gibi güzel haberler konuşuldu. Bu zamana kadar açıklama yapılmamış idi. Muhabirlerle ayak üstü konuşmayı tercih eden İlker Kaleli, evlilik hazırlıkları yönünde iddialara  “4 yıldır birlikteyiz, böyle gayet mutluyuz. Evlilik kararı alırsak bizden önce zaten sizin haberiniz olur” diyerek yine kesin bir tarih vermedi.

Neslihan Atagül ve İlker Kaleli Aynı Projede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler