Ana SayfaDizilerAcun’dan Survivor İtirafı: Az Kalsın Basın Açıklaması Yapacaktım

İlgili Postlar

Acun’dan Survivor İtirafı: Az Kalsın Basın Açıklaması Yapacaktım

Acun Ilıcalı dün yayınlanan konseyde Survivor ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son 5 oyunu kazanan Gönüllüler takımını yaşadıkları zorlu mücadeleden sonra tebrik eden Acun Ilıcalı, takımların eşitsizliği ile alakalı konuşurken seyirci yorumlarını dikkate aldığını dile getiren Ilıcalı, ‘Az kalsın Basın açıklaması yapacaktım’ dedi.

Acun’dan Survivor İtirafı: Az Kalsın Basın Açıklaması Yapacaktım

Survivor 2018 yarışması başladığından bu yana, seyircinin tek şikayeti takımlar arası dengesizlik. Sürekli bu konu üzerinden konuşulan yarışmada Acun Ilıcalı radikal bir karar alarak takımları birbirine karıştırmıştı. Bir ilki yaşatan Ilıcalı’nın bu hareketi de olmadı gibi gözüküyordu. Acun Ilcalı takımları karıştırmasına güçlü isimleri Gönüllülere geçirmesine rağmen yine oyun kazanamadılar. Hal böyle olunca Acun Ilıcalı aynı eleştirileri almaya devam etti.

Gönüllüler bu hafta nihayet şeytanın bacağını kırdılar ve dokunulmazlıklar da dahil, 5 oyun art arda kazandılar. Konseyde bu konu üzerine konuşan Acun Ilıcalı’dan bir itiraf geldi. Acun Ilıcalı, ‘Instagram’da yorumlara bakıyorum. Artık okuyacak durumum kalmamıştı. Bu mu eşit takım diyenler, Gönüllüler çok güçsüz diyenler. Anket yaptık neredeyse eşit çıktı. Siz de devamlı kaybedince yorumlar arttı. Transferlerden sonra olmadı. Artık basın açıklaması yapmayı düşündüm. Kazanmanız iyi oldu. 5 kere üst üste kazanmanızı beklemiyordu.’ dedi.

Acun’dan Survivor İtirafı: Az Kalsın Basın Açıklaması Yapacaktım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler