Ana SayfaDizilerSöz 43.Bölüm 3.Fragmanı: Bahar Silah Kullanmak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Söz 43.Bölüm 3.Fragmanı: Bahar Silah Kullanmak Zorunda Kalıyor!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Söz, 43. bölüm 3. fragman yayınlandı. Teröristlerin arasında kalan Bahar ve Yavuz ne yapacak? Herkesi heyecanlandıracak fragmanın detayları haberimizde…

Söz 43.Bölüm 3.Fragmanı: Bahar Silah Kullanmak Zorunda Kalıyor!

Yaralı halde teröristlerin hedefi olan Yavuz’u boşanmak üzere olduğu Bahar buluyor. Bahar ve Yavuz teröristlerden kurtulmak için kaçtıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir. Bu mücadele birbirlerine olan sevgilerini tekrar hatırlamak için de bir fırsat doğuracağa ve aşklarına kaldıkları yerden devam etme fırsatı bulacaklardır.

Eylem verdiği kararla Avcı’yla olan bağını koparmak üzereyken, evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su’ya Tim’in güzel bir sürprizi vardır. Nazlı ise Güler’in rahatsızlığı sonucu alacağı haberle hayatının şokunu yaşayacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=C7r__-orzTQ

Söz Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Serhat Kılıç’ın diziye veda ettiği bölümü yayınlayan Söz, izleyicisini gözyaşlarına boğdu. Öte yandan, konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir.

Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler