Ana SayfaÜnlülerHadise'nin oyunu ortaya çıktı! Bakın kendini nasıl zayıflatmış!

İlgili Postlar

Hadise’nin oyunu ortaya çıktı! Bakın kendini nasıl zayıflatmış!

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta katıldığı festivalde incecik görünümü ile dikkat çekmiş, zayıfladığı ve fazla kilolarından kurtulduğu yönünde haberlere konu olmuştu. Sık sık fazla kiloları ile haber olan Hadise’nin zayıflamış hali yine olay yaratmıştı. Ancak, önceki gün verdiği konserde hiç de zayıflamamış olması şaşkınlık yarattı. Meğer, Hadise herkesi yanıltmış. İşte detaylar…

Hadise Coachella Festivali’nden paylaşımları ile şoke etti!

Zayıfladı haberleri ile gündeme gelmişti

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Coachella Festivali’ne katılmıştı. Festivalden pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise, fotoğraflarda incecik görünüyordu. Sık sık fazla kiloları ile haberlere konu olan Hadise’nin zayıflamış hali, yine haberlere konu olmasına neden oldu. Ancak, bu defa tam da istediği gibi zayıfladı haberleri ile.

Hadise kimdir?

Hadise’yi incecik beklerken…

Hadise, önceki akşam Maltepe’de bulunan bir alışveriş merkezinde konser verdi. Kendisini dinlemeye gelen konuklarına özel bir repertuvar hazırlayarak unutulmaz bir gece yaşatan Hadise’nin sahneye zayıflamış olarak çıkması beklenirken, tam tersi oldu.

Kilolu görünmemek için önlem aldı

Hadise’nin korumaları, basın mensuplarını sahnenin yakınına almadı. Muhabirlerin sahneye yaklaşmasını ve Hadise’yi yakından çekmesini engelleyen korumalar, habercilere “Hadise Hanım yakın plan fotoğraf çektirmek istemiyor. Çıkan görüntülerden rahatsız oluyor. Bu konuda çok kesin talimatı var. Ama uzaktan görüntü alabilirsiniz.” şeklinde uyarıda bulundular. Hadise’nin bu yöntem ile fotoğraflarda fazla kilolu görünmemek için önlem aldığı anlaşıldı.

Fotoğraflarda nasıl zayıf çıktı?

Daha geçen hafta katıldığı festivalde paylaştığı fotoğraflar zayıf görünen Hadise’nin önceki gün hiç kilo vermemiş olduğunun görülmesi şaşkınlık yarattı. Hadise’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda photodhop kullandığı ve kendisi zayıflamış olarak gösterdiği iddia ediliyor.

İşte Hadise’nin iki görüntüsü…

Ünlü şarkıcı Hadise, festivalden paylaştığı fotoğraflara photoshop uyguladığı iddiaları ile gündeme gelmişken, Ebru Şancı sosyal medya hesabından Hadise’ye büyük yankı uyandıracak bir göndermede bulundu. Ebru Şancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hadise’nin konserde çekilmiş fotoğrafını paylaşıp “İyi hoş kızsın da Hadise bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi.” notunu ekledi. Ebru Şancı’nın bu paylaşımına Hadise’nin ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Ebru Şancı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler