Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik tesettüre mi giriyor? Açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Gamze Özçelik tesettüre mi giriyor? Açıklama yaptı!

Son zamanlarda yaşam tarzını değiştirdiği ve dini inançlarına bağlı olarak yaşamaya başladığı haberleri ile gündeme gelen ünlü oyuncu Gamze Özçelik tesettüre mi giriyor? Özçelik, verdiği röportajda konu hakkında merak edilenleri anlattı. Gamze Özçelik’in merak edilen açıklamaları haberimizde…

Gamze Özçelik Dönem Projesiyle Geliyor

Gamze Özçelik tesettüre mi girdi?

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, son dönemlerde dine yöneldiği ve yaşam tarzında değişiklikler yaptığı haberleri ile sık sık gündeme geliyordu. Özçelik’in tesettüre girmeye hazırlandığı iddiaları ayyuka çıkmıştı. Sevilen oyuncu, konu hakkında merak edilenleri Günaydın’dan Tuba Kalçık’a verdiği röportajda anlattı.

Gamze Özçelik kimdir?

İşte Gamze Özçelik’in o röportajından ilgili kısım:

Özellikle birkaç senedir sizin bir dönüşüm içinde olduğunuzu görüyorum… Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Herkes kendi bakış açısıyla görüp yorumlayabilir. İnsan, içindeki hakikati bazen duyamayabiliyor ya da üstünü başka şeylerle örtebiliyor. Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim. ‘Gerçek ne? Hayat sadece yaşayalım, çalışalım ve ölelim değildir herhalde’ diye sorgulamaya, Allah’a dua etmeye başladım; ‘Nasıl olmam gerekiyorsa öyle oldurt, ne yapmam gerekiyorsa bana yol göster’ diye. Teslimiyet arttıkça Allah insanın önüne çıkarıyor zaten. Hakikat yoluna giriyorsan, buna uyum sağlamak zorundasın ve sabırlı olman gerekiyor. Allah da beni bu derneğe(Umuda Koşanlar Derneği) yönlendirdi. Büyük bir samimiyetle, çıkarsızca ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalışıyoruz. Bunu da sadece manevi bir tatminle, tamamen gönüllü biçimde insanlara yardım etmek için yapıyoruz. Kendimi bu dünyaya ait hissediyorum. Çok mutluyum.

Bu süreçte çevrenizde de değişim oldu mu?

Evet. Seni bir yola iletecekse Rabbim, senin çevreni de, işini ona göre değiştiriyor. Bazen ‘Neden oldu?’ diyorsun anlamıyorsun ama sonradan görüyorsun senin için en doğru olanı yaptığını.

Kapanmayı düşünüyor musunuz peki?

İman etmiş bir insan olarak kapanmak farz, Allah’ın emri. Ben bunu kabul etmiş bir insanım. Kapanmam gerektiğini biliyorum. İnşallah başarabilirim.

Beş vakit namaz kılıyor musunuz?

Namaz farz. Uzun senelerdir kılıyorum çok şükür. Namaz bir kavuşma anı. Kılamadığım zamanlar büyük bir huzursuzluk duyuyorum ve bir an önce o kavuşmayı yaşamak istiyorum.

Umreye gitmiştiniz, hatırlıyorum. Peki Hac’ca gitmeyi düşünüyor musunuz?

Umreye birkaç kez gitmek nasip oldu çok şükür. En son sekiz sene önceydi gidişim. Haliyle çok büyük özlem var şu an içimde. Tekrar gitmek istiyorum kutsal topraklara. Hac’ca da gitmek istiyorum mutlaka. En kısa zamanda nasip olur umarım.

1 Yorum

  1. MAŞAALLAH-SÜBHANELLAH-BARAKELLAH…NE MUTLU SANA..RABBİM KARDEŞİME MÜTHİŞ BİR GÜZELLİK VERDİ..AMA YÜREĞİNE O GÜZELLİKTEN KAT KAT DAHA GÜZELLİK OLAN ALLAH SEVGİSİ GÜZELLİĞİNİ NASİP EYLEDİ…DARISI DİĞER SANATÇI ARKADAŞLARININ BAŞINA..:))

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler