Ana SayfaDizilerGamze Özçelik Dönem Projesiyle Geliyor

İlgili Postlar

Gamze Özçelik Dönem Projesiyle Geliyor

Uzun zamandan beri ekranlardan uzak kalan Gamze Özçelik, yeni bir dönem dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapılan son açıklamalara göre TRT 1’de yayınlanacak olan yeni dizi için Gamze Özçelik şimdiden hazırlıklara başlamış durumda.

Uzun Zamandan Beri Sessizdi

Yaşadığı kötü dönemlerin ardından uzun süreden beri sessiz kalmayı tercih eden Gamze Özçelik, Afrika bölgesine yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle ilgileniyordu.

Diriliş Ertuğrul Yapımcısından Yeni Proje

Türkiye’de çok ciddi bir ilgi gören Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi olarak tanınan Mehmet Bozdağ’ın senaristliğini yaptığı Mehmetçik Kut’ül Amare’de yer alacak olan Gamze Özçelik, sevenlerini yeni bir dizi ile karşılayacak.  Dizide yer alacak bazı oyuncuların da belli olduğu projede, kadrosu kadar hikayesiyle de dikkat çekecek. İngilizler’in bozguna uğratıldığı Kut’ül Amare Kuşatması’nın detaylı olarak anlatılacağı dizide Gamze Özçelik’in dışında  Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum da oynayacak.

Fragman Paylaşıldı

Yeni dizi için gelişmeler paylaşıldığı gibi ilk fragman da yayınlandı. Dizinin 18 Ocak tarihinde ilk bölümüyle yayınlanması bekleniyor. Dizinin fragmanı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler