Ana SayfaDizilerAslı Tandoğan Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan Ekranlara Dönüyor

Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Aslı Tandoğan yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor. Elde edilen bilgilere göre Yuvamdaki Düşman ile ekranlara gelecek olan oyuncu, dizi hazırlıklarına başlamış durumda. Show TV’de ekranlara gelecek olan yeni yapım ile birlikte sevenleriyle buluşacak olan Aslı Tandoğan, güzelliği ile dikkatleri toplamayı yeniden başaracak.

Yeni Projede Yıldız İsim

Show TV’de başlayacak olan Yuvamdaki Düşman’da çok iyi bir oyuncu kadrosuna yer verilirken başrol oyuncularından birisi olan Aslı Tandoğan, dizinin ön plana çıkan isimlerinden olacak. Yasemin Çifthanlı karakterini canlandıracak olan oyuncu, dizide 27 yaşında bir kız olarak karşımıza çıkacak.

Dizi Künyesinde Kimler Var?

Yapımcılığı Düş Gezginleri tarafından üstlenilen projede Rüya İşçileri’n imzası var. Yönetmen koltuğunda ise Müge Uğurlar oturuyor.

Dizide anne olmayı çok isteyen ve bu hayalini gerçekleştiren bir kadının başından geçenlere yer veriliyor. Pamir Pekin tarafından canlandırılacak Murat Çifthanlı karakteri ile evli olacak Aslı Tandoğan, eşinin ailesi ile birlikte yaşamanın zorluklarını yaşayacak. Dizide zorluklara rağmen her şey yolunda gitse de beklenmedik kaza tüm ailenin dengelerini değiştirecek.

Aslı Tandoğan’a Kimler Eşlik Edecek?

Dizinin başrollerinde Aslı Tandoğan dışında yer alacak isimler Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç. Psikolojik ve gerilim türünde Türkiye’nin ender dizi örneklerinden birisi olacak dizinin Aslı Tandoğan ve diğer oyuncu kadrosu ile birlikte ne kadar dikkat çekeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler