Ana SayfaDiziler4N1K Dizisiyle Geliyor

İlgili Postlar

4N1K Dizisiyle Geliyor

FOX çok farklı bir proje ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 4N1K adı altında yapılan proje ile birlikte gençlik platformunun kurulacağı belirtilirken, kitap üzerinden yola çıkan proje dizi ve film olarak devam edecek.  Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda projenin odak noktasının Büşra Yılmaz tarafından yazılan 4N1K kitabı olduğu belirtilirken bu kitap kurgusu üzerine çok farklı bir gençlik projesinin başlatılacağı belirtildi.

Basın Toplantısı Yapıldı

4N1K için yaşanan gelişmeler basın toplantısı ile duyuruldu. Toplantıda Fox Networks Group SVP ve COO’su Mehmet İçağasıoğlu, Fabrika Yapım şirketinin sahibi Öner Arslanel, Büşra Yılmaz ve 4N1K filminin oyuncularının yer alırken, toplantı sayesinde hem proje hem de oyuncular tanıtılmış oldu.  Açıklamalara göre Mayıs ayında bir sinema filmi ile başlayacak olan 4N1K projesi, ardından FOX’ta başlayacak dizi ile devam edecek. ,

İçerik Politikası Değişiyor

FOX için toplantıda özellikle vurgulanan detay içeriğin değişecek olmasıydı. Mehmet İçağasıoğlu tarafından yapılan açıklamalarda FOX TV’nin içeriğinin değişmesi adına önemli bir dönüşümün başlatıldığı belirtilirken 4N1K’nın da bu anlamda büyük bir öneme sahip olduğu belirtildi.

Hedef Gençler

Farklı projelerle gençliğe ulaşmayı hedefleyen FOX TV yönetimi bu konuda Kiraz Mevsimi ile iyi bir başlangıç yapmıştı. Kiraz Mevsimi sonrasında bu gelişimi sürdürecek bir yapım olmasa da 4N1K noktasında büyük umutlar bağlanmış durumda. Bu bakımdan yaşanan boşluğun ve yarıda kalan değişimin 4N1K ile birlikte tamamlanması bekleniyor. Yeni projedeki gençlik için hedef yaşlar ise 12 ile 22.

“Geniş Bir Kapsamı Olacak”

Yapılan açıklamalarda aynı zamanda projenin çok geniş bir alanda etkin olarak yer alacağı belirtildi. Öyle ki son dönemlerde üniversite kulübü kurmak, mobil oyun geliştirmek, e-spor alanında yer almak gibi hedefleri olan proje dizi ile sınırlı kalmayacak ve ekranların da ötesine geçmeyi başaracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler