Ana SayfaDizilerKalp Atışı dizisi bitiyor mu? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Kalp Atışı dizisi bitiyor mu? Yanıtı haberimizde…

Show TV’nin yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan dizisi Kalp Atışı, reyting listesinde başarısını elinde tutamadı. Kalp Atışı sevenlere kötü haber, dizi için final kararı alındı. Detaylar haberimizde…

Reyting sonuçlarına daha fazla dayanamadı

Show TV ekranlarının Cuma günü yayınlanan dizisi Kalp Atışı, büyük umutlar ile yayın hayatına başlamış, ilk zamanlar başarılı bir ilerleme kaydetmişti. Ancak, reyting sonuçları, gözünün yaşına bakmadı. Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı Kalp Atışı dizisi, yayınlandığı gün  İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid ile mücadele ediyordu.

Kalp Atışı dizisi final yapıyor

Birbirinden iddialı üç diziye rakip olmaya daha fazla dayanamayan Kalp Atışı dizisi için final kararı alındı. Kalp Atışı dizisi severler, dizinin final kararı ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Finaller art arda geliyor

Show TV ekranları, Kalp Atışı ile birlikte yakın zamanda üçüncü dizi için final kararı almış oldu. İlk olarak Klavye Delikanlıları, ardından da Yüz Yüze’ye final yaptıran kanal, son olarak Kalp Atışı dizisi için final kararı aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler