Ana SayfaDiziler'Vatanım Sensin'in Merakla Beklenen 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

‘Vatanım Sensin’in Merakla Beklenen 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Vatanım Sensin’de sular durulmuyor. Leon tarafından kaçırılan Mehmet için umutlar tükenirken Cevdet, Tevfik’i öldürecek mi? sorusunun cevap bulacağı yeni bölümün işte heyecanla beklenen 41. yeni bölüm fragmanı…

 

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum gibi sevilen oyuncuların başrolde yer aldığı ve geçtiğimiz ay ‘Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülüne layık görülen Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı ortalığı karıştırdı. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan dizinin işte 41. bölüm fragmanı!

VATANIM SENSİN 41. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=KDZXj5LQqDs

40. BÖLÜMDE İZLEYİCİ NE İZLEDİ?

Dağıstanlı’nın, İsmet Bey’i alıkoyması hem çiftlikte hem Ankara’da şok etkisi yaratırken çiftlikte Hemşireler Birliği kurulu ve Azize birliğin başına geçer.

VATANIM SENSİN 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağıstanlı’nın, İsmet Bey’i alıkoyması hem çiftlikte hem Ankara’da şok etkisi yaratır. Diğer yandan çiftlikte Hemşireler Birliği kurulur ve Azize birliğin başına geçer. İzmir‘de Leon’un yakalamak zorunda kaldığı Mehmet için ise umutlar tükenmektedir. Ankara ile ipleri iyiden iyiye koparan Dağıstanlı geri dönülmez bir yola girmiştir. Cevdet, Mustafa Kemal’in emri üzerine kolları sıvar. Görevi İsmet Bey’i gözü kararan Dağıstanlı’nın namlusunun ucundan almak ve efelerin düzenli orduya katılmasını sağlamaktır. Artık Tevfik’i kullanarak başladığı işi bitirmekten başka bir çaresi kalmamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler