Ana SayfaÜnlülerTarkan ve eşi Pınar Dilek'in 10 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı. Nereden...

İlgili Postlar

Tarkan ve eşi Pınar Dilek’in 10 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı. Nereden nereye…

Tarkan ve eşi Pınar Dilak’in on yıl öncesine ait birlikte çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. O zamanlar Tarkan hayranı olan Pınar Dilek ve şimdi eşi olan Tarkan’ın görüntüleri, ‘Nereden nereye’ dedirtti. O anlar haberimizde…

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, hamile olarak ilk kez görüntülendi!

Tarkan’ın eşi ile 10 yıl önceki görüntüleri

Megastar Tarkan ve eşi Pınar Dilek’in on yıl öncesinde çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Tarkan’ın 2008 yılında Almanya’da verdiği bir konserine giden Pınar Dilek, Tarkan’la fotoğraf çektirmek isteyenlerin arasında yer alıyordu. Fotoğraf çektirme sırasında giren Pınar Dilek, utana sıkıla da olsa Tarkan’a “Bir fotoğraf çektirebilir miyiz?” diyerek ricada bulunuyor. Tarkan, Pınar Dilek’e hiç bakmadan poz veriyor. O zaman göz teması dahi kurmadığı genç kız ile şimdi evli olması, “Nereden nereye” dedirtti. Tarkan, o zaman yüzüne bile bakmadığı Pınar Dilek’in şimdilerde bir dediğini iki etmiyor.

İşte Tarkan ve eşi Pınar Dilek’in 10 yıl öncesine ait o görüntüsü

Tarkan kimdir?

Şimdi evli ve hamile

Tarkan’ın sadece bir hayranı olan Pınar Dilek, şimdilerde dünyaca ünlü olan ve dünyanın dört bir yanından genç kızların aşık olduğu Tarkan ile evli. Üstelik, Tarkan’ın bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, beş aylık hamile. Kız bebek dünyaya getirecek olan Pınar Tevetoğlu, bebeğini Miami’de dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, bebeklerine Lidya ismini verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler