Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'dan ayrılan Aslı Enver'den ilk paylaşım! Bu bir gönderme mi?

İlgili Postlar

Murat Boz’dan ayrılan Aslı Enver’den ilk paylaşım! Bu bir gönderme mi?

İki hafta önce Murat Boz ile yollarını ayıran Aslı Enver’den, ayrılık sonrası ile paylaşım geldi. Haftalardır sosyal medya hesabından hiçbir paylaşım yapmayan Enver, ilk paylaşımında Murat Boz’a göndermede bulundu. Aslı Enver’in ayrılık sonrası yaptığı dikkat çeken o paylaşımı haberimizde…

Murat Boz ve Aslı Enver Ayrılığının Gerçek Nedeni Ortaya Çıktı! Nedeni İhanetmi?

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı

İki yıl önce aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, ünlüler dünyasının en çok konuşulan aşklarından biriydi. Camianın en gözde çiftlerinden biri olan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, iki hafta önce sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Ünlü çiftin ayrılığı şoke etkisi yaratırken, hayranlarını çok üzdü.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’den ayrılık sonrası ilk paylaşım

Aslı Enver, ayrılık sonrası sessizliğini korurken, sosyal medya hesabı da sessizliğe gömülmüştü. Sosyal medya hesabından yaklaşık bir aydır hiç paylaşım yapmayan Aslı Enver, ilk paylaşımını yaptı.

Murat Boz kimdir?

Annesiyle birlikte

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Aslı Enver, annesinin doğum gününü kutladığı paylaşımına “Bayram çocuğu annem içindeki bayram coşkusu hiç eksik olmasın. Seni seviyorum! İyi ki doğdun.” notunu düştü. Enver’in bu paylaşımı, Murat Boz’a da bir gönderme olabileceği şeklinde yorumlara neden oldu.

Murat Boz’a gönderme mi yaptı?

Aslı Enver’in paylaşımı ile Murat Boz’a gönderme yapmış olabileceği söylentilerinin ortaya çıkmasının nedeni; Murat Boz’un da tıpkı Aslı Enver gibi ayrılık sonrası sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşması. Murat Boz da paylaşımında annesinin doğum gününü kutlamıştı. Bu bir tesadüf mü, yoksa Aslı Enver ve Murat Boz birbirlerine gönderme mi yapıyor? soruları sorulmaya başlandı.

Murat Boz Aslı Enver’i aldattı mı?

Murat Boz ve Aslı Enver, son olarak ihanet iddiaları ile gündeme gelmişti. Ayrılığın perde arkasında ihanet olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialara göre; Murat Boz eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile görüşmeye başladı. Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu’nun ilk önce Amerika’da buluştuğu, sonrasında da İstanbul’da gizli gizli buluştuğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcıdan iddialara henüz bir yalanlama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler