Ana SayfaKimdirPınar Tevetoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Megastar Tarkan’la evlenmesiyle bir anda gündem olan ve herkesin merak ettiği bir isim haline gelen Pınar Tevetoğlu kimdir, şimdilerde hamilelik haberleri ile gündemde. Pınar Tevetoğlu kimdir haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Pınar Tevetoğlu aslen nereli? Pınar Tevetoğlu şuan kaç yaşında? Pınar Tevetoğlu hangi burç?

Pınar Tevetoğlu aslen Şanlıurfalıdır şuan 32 yaşında ve oğlak burcudur.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Dünyaca ünlü yıldız Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’nun bekarlık ismi Pınar Dilek’ti. Evlendikten sonra Pınar Tevetoğlu olarak aranan Pınar hanım, 1986 yılında Almanya’nın Duisburg kentinde dünyaya geldi. 32 yaşında olan Pınar Tevetoğlu’nun annesi Elazığlı, babası ise Şanlıurfalıdır.

Tarkan Kimdir?

Pınar Tevetoğlu, küçüklüğünden beri bir Tarkan hayranıdır. Hayranı olduğu Tarkan ile evlenmeden beş yıl önce bir Almanya konserinde tanıştı. Aralarında arkadaşlık ilişkisi başlasa da bu ilişki kısa sürede aşka dönüştü.

Tarkan ile uzun süre aşk yaşayan Pınar Tevetoğlu, 2016 yılında hayaline kavuştu. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, 2016 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Pınar Tevetoğlu, şimdilerde hamile. Tarkan, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yayınladığı video ile baba olacağının müjdesini vermişti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler