Ana SayfaDizilerVatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

Kanal D ekranlarının en iddialı dizilerinden biri olan Vatanım Sensin, sezon sonunda final yaparak yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanıyor. Peki, son zamanlarda sık sık final yaparak dikkat çeken Kanal D, Vatanım Sensin dizisinin yerine hangi diziyi getirecek? Yanıtı haberimizde…

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin final yapıyor

Son zamanlarda yayına aldığı dizileri bir türlü beklentiyi karşılayamayan ve final sonuna kurban giden Kanal D’den bir final haberi daha. Kanalın en iddialı ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin dizisi final yapıyor. Sezon sonunda yayın hayatına veda edecek olan Vatanım Sensin dizisinin yerine hangi dizi getirilecek?

Vatanım Sensin’in yerine hangi dizi gelecek?

Herkes Vatanım Sensin dizisinin yerine hangi dizinin geleceğini merak ederken, Selanik 1920 Destanı isimli yeni dizi projesinin Kanal’de verildiği ve Vatanım Sensin dizisinin yerine yayınlanacağı gündeme geldi.

Selanik 1920 Destanı

Konu hakkında bir yazı kaleme alan Televizyon Gazetesi yazarı Ece Er, yazısında “Dizinin fragmanı Kanal D’ye verildi. Selanik 1920 Destanı dizisinin Vatanım Sensin dizisinin yerine Perşembe geceleri ekrana geleceği bildiriliyor. 2017 yaz aylarından beri prodüksiyon çalışmaları başlayan dizinin yapımcıları Turgay Meydan ve kıvanç Said Bilgin ortaklığında gerçekleşiyor. Yapımcı firmalar: TMProduction ve Y Production şirketleridir.” ifadelerine yer verdi.

Bir tarih dizisi olan Vatanım Sensin dizisinin ardından yerine gelecek olan Selanik 1920 Destanı dizisi de bir tarih dizisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler