Ana SayfaDizilerLa casa de papel 3. Sezon Tarihi Belli oldu!

İlgili Postlar

La casa de papel 3. Sezon Tarihi Belli oldu!

La casa de papel 3. sezon için meraklı bekleyiş sona erdi. Netflix, iddialı dizinin 3. sezonunun yayınlanacağı tarih ve sosyal medyadan açıkladı. La casa de papel 3. sezon ne zaman? Dizinin izleyicisini heyecanlandıran açıklamanın detayları haberimizde…

Netflix’ten Türkiye’ye Özel La Casa de Papel Tanıtımı

Netflix’in yayınladığı, Türkiye’de de yoğun ilgi gören La casa de papel’in 3. sezon yayınlanma tarihi açıklandı. Netflix, dizinin izleyicisinin merakla beklediği tarihi sosyal medya hesabından yaptığı videolu yayın ile duyurdu.

La casa de papel dizisi ne zaman başlayacak?

Twitter’dan yayın yapan Netflix, yayınladığı videoda La casa de papel 3. sezonun 2019 yılında yayınlanacağını açıkladı. Dizinin oyuncularının yer aldığı videoda, sevilen oyuncular “Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. 3. kısım geliyor ve sadece Netflix’te. Bu soygunu soluksuz izleyeceksiniz.” diyor.

La casa de papel dizisinin konusu ne?

Netflix’de yayınlanan La casa de papel dizisi, İspanya’da geçen inanılmaz bir soygun hikayesini konu alıyor. Dizinin ilk bölümü 2 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanmıştı. Dizinin sıra dışı hikayesi dünya çapınca yoğun ilgi görmesi ile birlşkte, Türkiye’de de ilgiyle takip ediliyordu. 23 Kasım 2017 tarihinde 2. sezonun tamamlanması ile ara vermişti. Şimdi, 3 sezonu ile 2019 yılında kaldığı yerden devam edecek. Macera, kaldığı yerden devam edecek.

La casa de papel oyuncuları:

Úrsula Corberó – Tokyo
Itziar Ituño – Raquel Murillo
Álvaro Morte – Profesör
Pedro Alonso – Berlin
Alba Flores – Nairobi
Paco Tous – Moskova
Jaime Lorente – Denver
Miguel Herrán – Rio
Darko Peric – Helsinki
Kiti Mánver – Raquel’in annesi
Enrique Arce – Arturo Román
María Pedraza – Alison Parker
Anna Gras – Mercedes
Fernando Soto – Ángel
Juan Fernández – Coronel Prieto
Fran Morcillo – Pablo
Esther Acebo – Mónica Gaztambide
Clara Alvarado – Ariadna

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler