Ana SayfaDizilerTehlikeli Karım dizisi final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım dizisi final mi yapıyor?

Tehlikeli Karım dizisi final mi yapıyor? Dizi izleyicilerini şoke edecek olan bu iddia, şaşkınlık yarattı. Son zamanlarda ekran ömrü fazla uzun olmayan dizilerin artması neticesinde, Tehlikeli Karım isimli yeni dizi hakkında da final haberi gündeme geldi.

Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu

Tehlikeli Karım bitiyor mu?

SHOW TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tehlikeli Karım isimli dizi, 25 Mart Pazar akşamı yayınlanan ilk bölümü ile izleyicisiyle buluşmuştu. Büyük umutlarla başlayan sevilen dizi hakkında inanılmaz bir iddia gündeme geldi. Dizinin, final yapacağı gündemde.

Tehlikeli Karım, ilk bölümde reytinglerde çakıldı!

Final iddiası

Henüz beş bölüm yayınlanan Tehlikeli Karım dizisinin, reyting listesinde beklenen yükselişi sağlayamaması nedeni ile dizi hakkına final kararı alındığı, dizinin altıncı bölümde final yapacağı iddia ediliyor.

RaniniTv’nin özel haberinde; “Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu ve senaryosunu Nalan Merter Savaş ile Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı Tehlikeli Karım dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Dizi ekrana gelecek altıncı bölümüyle yayın hayatına veda edecek. Dizinin başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın paylaşırken, bu isimlere Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar da eşlik ediyor. RaniniTv olarak tüm ekibe ferah feza yeni işler diliyoruz.” şeklinde ifadeler yer aldı.

Tehlikeli Karım dizisi izleyicileri, final haberi ile şoke oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler